Stadion

Regenboogstadion

Competitie

Jupiler League

Programare

Vineri, 21:30

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Vineri avem meci de deschidere in runda cu numarul 5 din Grupa A din playoff-ul pentru Europa League, Waregem o intalneste pe Kortrijk, pe “Regenboogstadion”.

Waregem este favorita sa mearga la barajul pentru Europa League, lucru pe care il confirma si in acest moment, unde ocupa primul loc in Grupa A, cu zece puncte din 12 maxim posibile. De asemenea, este singura echipa care nu a pierdut, avand o remiza si trei victorii, meciuri in care a inscris o caruta de goluri. Ultimele doua dispute le-a castigat spectaculos, 5-1 cu Mouscron, in cel mai recent meci disptat acasa, iar in etapa anterioara a trecut cu 4-1 de Lierse, fructificandu-si din nou obiectivul, acela de a inscrie cel putin doua goluri pe meci, asa cum s-a intamplat in toate aceste dispute din aceasta faza.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Kortrijk sta la cotitura, dupa ce a pierdut un singur meci si acela tot dupa o deplasare, aceasta a reusit sa se redreseze, in precedentele doua confruntari s-a impus de fiecare data cu cate doua goluri marcate. Astfel, dupa 2-0 cu Lierse, in runda anterioara a aratat ca pe teren propriu este greu de invins, trecand foarte usor de Leuven, scor 2-1. De astfel, statutul de echipa vizitatoare pe care Kortrijk il are a fost unul echilibrat, insa, partea pozitiva este ca a inscris cel putin un gol in ultimele noua meciuri disputate in Jupiler League, in aceasta postura.

Ambele echipe dau goluri, iar asta ma face sa cred ca putem avea parte de un meci spectaculos, contrar acelui 1-0 pentru Waregem, de la sfarsitul lunii februarie. Cred ca daca se vor inscrie goluri, asa cum si anticipam, Waregem o sa fie echipa care sa faca prima mutare pe tabela, deoarece joaca si acasa, dar este si cea mai in forma, lucru pe care l-a aratat si in sezonul regulat, cand a ramas neinvinsa.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Waregem – Kortrijk: peste 2,5 goluri

Pont cota mare Waregem – Kortrijk: peste 3,5 goluri

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania