Stadion

Mandemakers Stadion

Competitie

Eerste Divisie

Programare

Vineri, 21:00

Televizare

Nu este televizata

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Vineri, 16/02/2017, de la ora 21:00, pe “Mandemakers Stadion” se joaca Waalwijk – Cambuur, confruntare din etapa a 25-a din Eerste Divisie.

Waalwijk are cota intr-o usoara scadere, ceea ce surprinde putin avand in vedere ca vine dupa patru infrangeri consecutive, rezultate care acum o aduc in postura de ocupanta a locului 18, cu 22 de puncte. Cu meciuri slabe facute in aceste confruntari, in runda anterioara a incasat cinci goluri d ela Jong Utrecht, insa meciul s-a jucat pe teren strain. Interesant este ca in toate meciurile pierdute in 2018 s-au inscris goluri de ambele parti si numarul lor a fost de cel putin trei. Cu toate astea, Waalwijk pe teren propriu poate pune probleme oricarui adversar, avand deja 18 puncte acumulate.

Ponturi fotbal Fjolnir – KR Reykjavik – Pepsidelid

National Arena Pepsidelid Luni, 22:15 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ponturi fotbal Akureyri – Keflavik – Pepsidelid

Akureyrarvollur Pepsidelid Luni, 19:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi fotbal Vestmannaeyjar – Hafnarfjordur – Pepsidelid

Hasteinsvollur Pepsidelid Luni, 18:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ponturi fotbal Wattens – Ried – Eerste Liga

Alpenstadion Eerste Liga Luni, 17;30 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ponturi fotbal Neustadt – Innsbruck – Eerste Liga

Wiener Neustadt Eerste Liga Luni, 17;30 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

De partea cealata, Cambuur este si ea recunoscuta ca fiind o echipa care evolueaza destul de bine acasa, lucru deloc demonstrat in runda anterioara, atunci cand a pierdut surprinzator in fata celor de la Maastricht, confruntare incheiata cu 0-2. In aceste conditii, pleaca din postura formatiei aflate pe locul 12, cu 32 de puncte, avand patru lungimi de recuperat pentru a intra in playoff, acolo unde are ca si obiectiv sa termine. Cu toate acestea, in deplasare are probleme din punct de vedere defensiv, drept pentru care a si inscris cu cinci goluri mai putine decat toate adversarele intalnite in aceste confruntari.

Waalwijk joaca bine pe teren propriu, in special impotriva celor de la Cambuur, fiind neinvinsa pe “Mandemakers Stadion” in duelurile directe. Totusi acum vorbim despre o situatie destul de surprinzatoare, gazdele revin pe teren propriu dupa o serie e patru confruntari pierdute, ceea ce ma astept sa conteze, iar din nou sa avem parte de cel putin trei goluri, ceea ce a devenit o obisnuinta in confruntarile gazdelor.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Waalwijk – Cambuur: peste 2,5 goluri

Pont cota mare Waalwijk – Cambuur: peste 3,5 goluri

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania