Stadion

BC Place

Competitie

Major League Soccer

Programare

Joi, 05;30

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Joi noaptea, de la ora 05:30, pe “BC Place” are loc disputa dintre Vancouver Whitecaps si San Jose Earthquakes, meci din cadrul Major League Soccer.

Vancouver Whitecaps este favorita meciului, echipa care stie importanta meciurilor bune de pe teren propriu, iar in ultimele doua astfel de dispute s-a conformat. Astfel, in aceste meciuri a castigat cu 2-0 de Real Salt Lake, iar in runda anterioara a remizat la 2, cu Houston Dynamo, Waston marcand golul de egalitate in minutul 90+4. Datorita acestor rezultate, cat si a celorlalte meciuri bune realizate, ocupa locul 5 in Conferinta de Vest, cu 14 puncte, dar este cea mai usor de abordat echipa, atunci cand vine vorba de planul defensiv, deoarece a incasat 20 de goluri, cu opt mai multe decat a inscris.

Ponturi Pariuri – SJK – Mariehamn – Veikkausliiga

OmaSp Stadion Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Lahti – VPS – Veikkausliiga

Lahden Stadion Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Inter Turku – Rovaniemi – Veikkausliiga

Veritas Stadion Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Ilves – TPS Turku – Veikkausliiga

Tammelan Stadion Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal...
HJK - Inter Turku

Ponturi Pariuri – HJK – Honka – Veikkausliiga

Telia 5G-Areena Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

San Jose Earthquakes a fost una dintre invingatoarele rundei anterioare, iar dupa sapte dispute consecutive fara succes, a dispus cu 3-1 de Minnesota, tot intr-un meci jucat pe teren strainn, cu atat mai bine. Totusi, jocurile n-au fost deloc in favoarea ei, drept pentru care este pe locul 10, cu opt puncte, golaverajul fiind si el unul in concordanta cu prestatia, -2. Faptul ca evolueaza in deplasare, San Jose Earthquakes a luat patru puncte din 15 maxim posibile, iar succesul in fata Minnesotei a fost singurul pe care l-a realizat. Un alt aspect intesant este faptul ca in fiecare meci jucat in acest sezon, in postura de echipa vizitatoare, s-au dat mereu goluri de ambele parti.

Avand in vedere prestatia slaba a celor de la San Jose, in special in deplasare, merg din start pe un succes al celor de la Whitecaps, o echipa care nu a dominat fotbalul din Major League Soccer, dar pe teren propriu a aratat ca poate dispune de orice adversar, atunci cand evolueaza pe “BC Place”. Ua peste alta limitele oaspetilor sunt jos, mult mai jos decat ma astept sa evolueze Vancouver.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Vancouver Whitecaps – San Jose Earthquakes: gazdele castiga

Pont cota mare Vancouver Whitecaps – San Jose Earthquakes: scor corect 3-1

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania