Stadion

Hlidarendi

Competitie

Pepsidelid

Programare

Vineri, 23:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Vineri seara, de la ora 23:00, pe “Hlidarendi” are loc Valur – KR Reykjavik, duel din runda inaugurala din Pepsidelid, prima liga de fotbal din Islanda.

Valur este campioana en-titre si dupa cum o arata rezultatele si cea mai in forma echipa, in editia anterioara impunandu-se cu 12 lungimi fata de locul secund. De asemenea, nivelul echipei si-a spus cuvantul si in aceasta competitie noua, in 2018 inca nu a mai pierdut un meci de trei luni si jumatate, inca de la jumatatea lui ianuarie. Intre timp, pe langa faptul ca a castigat deja doua trofee, vine acum dupa zece victorii consecutive. Ultimele doua asemenea rezultate au venit la pachet cu doua trofee: Cupa Ligii, respectiv Supercupa Islandei, de fiecare data avand parte de cel putin trei goluri si ambele marcand.

Luch Minsk - Dinamo Minsk

Ponturi Pariuri – FC Minsk – Gomel – Vysshaya Liga

Stadion Torpedo (Minsk) Champions League Sambata, 18:45 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Northcote City – Bentleigh – NPL Victoria

Northcote Local Stadium NPL Victoria Sambata, 08:00 Nu este televizat 1 solist...

Ponturi Pariuri – FC Avondale – Port Melbourne Sharks – NPL Victoria

Bessboro Cross NPL Victoria Sambata, 08:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Green Gully – Dandenong – NPL Victoria

Green Gully Local Stadium NPL Victoria Sambata, 11:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Germania – Suedia – Cupa Mondiala

Fisht Olympic Stadium (Sochi) Cupa Mondiala Sambata, 21:00 TVR 1, TVR HD 1...

Moralul celor de la KR Reykjavik este usor ridicat dupa ultimele doua prestatii oficiale, cand a reusit sa obtina o victorie si un rezultat de egalitate, cu toate ca n-au ajutat-o sa treaca de faza grupelor CUpei Ligii, insa, au intarit moralul echipei. Pe de alta parte, formatia din capitala Islandei si-a aratat disponibilitatea de a face spectacol si in meciurile din deplasare, acolo unde nu a mai pierdut din vara anului trecut. 2018 a fost un an bun pentru KR Reykjavik, cel putin in evolutiile de pe teren strain, unde nu a pierdut, iar in cele trei astfel de confruntari a dat opt goluri si a primit unul singur.

Teoretic este un meci in care orice se poate intampla, asa cum sunt mai toate partidele din prima etapa de campionat, insa, Valur traversand deja o perioada buna, cu doua trofee deja castigate, ma astept sa vedem o mai mare mobilizare din partea ei, iar avantajul terenului propriu sa-si aduca contributia si astfel sa se impuna, marcand cel putin un gol mai mult decat cei e la Reykjavik.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Valur – KR Reykjavik: gazdele castiga

Pont cota mare Valur – KR Reykjavik: X pauza / 1 final

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania