Stadion

Suwon World Cup Stadium

Competitie

K-League

Programare

Miercuri, 13:30

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Miercuri, de la ora 13:30, pe “Suwon World Cup Stadium” are loc confruntarea dintre Suwon si Gyeongnam, duel din runda a 9-a din K-League.

Suwon este favorita meciului, pe langa faptul ca evolueaza pe teren propriu, aceasta traverseaza si o perioada mai buna, venind dupa o serie de trei victorii consecutive, care o plaseaza pe locul al doilea, cu 17 puncte, cu patru mai putine decat echipa de pe primul loc. De asemenea, apararea este a patra din K-League, cu opt goluri luate. Faptul ca se joaca pe teren propriu pune si o usoara presiune asupra jucatrilor, deoarece in cele patru astfel de intalniri, de pe “Suwon World Cup Stadium”, gazdele au o liie de clasament formata dintr-o victorie, doua remize si o infrangere.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

In tabara cealalta, Gyeongnam este si ea o echipa sus pusa, ocupand treapta a treia, cu 14 puncte, insa, forma de moment o face sa arate ca o echipa care se lupta pentru playout. Fara succes de patru etape, in tot acest interval a reusit sa obtina doua rezultate de egalitate si tot atatea infrangeri, dar intrijorator este faptul ca in trei dintre aceste meciuri a jucat pe teren propriu. De asemenea, Gyeongnam in deplasare a prins curaj, dupa trei asemenea dispute, are sase puncte stranse. Mai mult, fiecare dintre aceste deplasari s-au terminat cu cel putin trei reusite si ambele au inscris.

Este evident ca meciul este foarte important in mentinerea celor doua echipe pe podium, dar asa cum au aratat pana acum, nu cred ca exista cale de mijloc. De astfel, faptul ca se joaca la Suwon, ma astept ca echipa gazda sa intre mai determinata, iar pana la final sa fie cea care se impune, asa cum a facut-o de fiecare data cand a avut acest statut.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Suwon – Gyeongnam: gazdele castiga

Pont cota mare Suwon – Gyeongnam: 1 pauza / 1 final

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania