Stadion

Holloways Park

Competitie

Premier League Sud

Programare

Marti, 21:45

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Miercuri, 2 mai, de la ora 21:45, Slough o intalneste pe Kettering, in semifinalele playoff-ului Premier League Sud, o competitie care se joaca intr-o singura mansa, pe “Holloways Park”.

Slough este din nou favorita intr-un meci pe care il joaca acasa, dar cota este prea mare pentru nivelul la care s-a prezentat in precedentele zece etape. Ea a incheiat sezonul cu capul sus, castigand cu 2-1 in fata celor de la Royston, tot dupa un duel avut pe teren propriu, bifand noua victorii si un rezultat de egalitate in tot acest interval, meciuri in care a fost mereu prezenta pe faza ofensiva. De astfel, ea a fost echipa care a incheiat sezonul clasata mai bine, cu doua puncte peste rivala ei, iar asta vine intr-un context in care apararea a fost una mai buna.

Universidad de Chile - Vasco da Gama

Ponturi pariuri – Universidad de Chile – Vasco da Gama – Copa Libertadores

Estadio Nacional Julio Martínez Prádanos Copa Libertadores Miercuri, 03:30 Nu...
Cruzeiro - Racing Club

Ponturi pariuri – Cruzeiro – Racing Club – Copa Libertadores

Estadio Mineirao Copa Libertadores Miercuri, 03:30 Nu este transmis 1 solist...
HJK - Inter Turku

Ponturi pariuri – HJK – Inter Turku – Veikkausliiga

Telia 5G - aarena Veikkausliiga Marti, 18:30 Nu este transmis 1 solist Egal 2...
Mariehamn - Lahti

Ponturi pariuri – Mariehamn – Lahti – Veikkausliiga

Wiklöf Holding Arena Veikkausliiga Marti, 19:00 Nu este transmis 1 solist Egal...
Erzgebirge Aue - Karlsruher

Ponturi pariuri – Erzgebirge Aue – Karlsruher – 2. Bundesliga

Erzgebirgsstadion 2. Bundesliga Marti, 19:15 Nu este transmis 1 solist Egal 2...

Kettering a fost echipa cu cel mai bun compartiment ofensiv din sezonul regulat, reusind sa inscrie 122 de goluri, mare parte dintre ele in 2018. De astfel, ultimul meci oficial disputat in Premier League Sud a fost unul de mare exceptie, chiar si intr-un fotbal de amatori, reusind sa se impuna cu 6-2. A fost a doua victorie cu cel putin sase goluri inscrise in luna aprilie, dupa acel 7-0, din deplasarea de la Gosport. Totusi, trebuie sa luam in calcul ca in ultimele sase saptamani a pierdut de doua ori si ambele in fata echipelor din fruntea clasamentului, cum sunt Kings Lynn, pe care ar putea sa o intalneasca in finala playoff-ului, cat si cu liderul Hereford, dar a si inscris de fiecare data.

Este un meci de lupta, un meci in care vor sta fata in fata doua echipe cu peste 110 goluri, iar asta nu poate decat sa ne arate ca suntem din nou pusi in fata unui duel cu goluri. in returul sezonului regulat am avut un 0-0, rezultat neobisnuit pentru o asemenea liga, ceea ce trebuie sa ne puna si acum pe ganduri. Diferenta este ca un gol inscris, ar putea arunca in aer cele doua ofensive, astfel ca si golurile sa vina, asa cum ne asteptam.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Slough – Kettering: peste 2,5 goluri

Pont cota mare Slough – Kettering: peste 3,5 goluri

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania