Stadion

Fortuna Sittard Stadion

Competitie

Eerste Divisie

Programare

Vineri, 21:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Vineri seara, de la ora 21:00, pe “Fortuna Sittard Stadion” are loc meciul dintre Sittard si Telstar, duel din runda cu numarul 25 din Eerste Divisie.

Sittard este favorita sa obtina succesul in acest meci, dar lucrurile nu sunt deloc simple, deoarece se afla intr-o postura rar intalnita. Astfel, Fortuna a pierdut ultimele patru meciuri, confruntari in care s-a distantat de primele doua locuri, acum ocupand treapta a 3-a, cu 44 de puncte, avand de recuperat cinci puncte. Pe de alta parte, Fortuna Sittard pe teren propriu este o echipa cu potential, care a pierdut doar doua meciuri din cele 12 confruntari avute, trecandu-si in cont 28 de puncte. Cu toate acestea, in ultima runda nu a putut tine pasul cu Jong AZ, intr-un meci jucat in deplasare, acolo unde a cedat cu 0-2, Schuurs fiind suspendat pentru acest meci frustrarea spunandu-si cuvantul in etapa anterioara, cand el a primit direct cartonasul rosu.

Ponturi Fotbal – Setubal – Ferreira – Primeira Liga

Estádio do Bonfim Primeira Liga Duminica, 18:00 Nu este televizat 1 solist...
Braga - Rio Ave

Ponturi Fotbal – Guimaraes – Braga – Primeira Liga

Estádio D. Afonso Henriques Primeira Liga Duminica, 22:15 Nu este televizat 1...

Ponturi Fotbal – FC Porto – Rio Ave – Primeira Liga

Estádio do Dragão Primeira Liga Duminica, 20:00 Nu este televizat 1 solist...

Ponturi fotbal Roda – Utrecht – Eredvisie

Parkstad Limburg Stadion Eredivisie Duminica, 13:30 Nu este televizat 1 solist...

Ponturi fotbal Feyenoord – Heracles – Eredivisie

De Kuip Eredivisie Duminica, 15:30 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Telstar nu vine nici ea dupa meciuri foarte bune, drept pentru care a obtinut un singur punct in precedentele doua confruntari, drept pentru care ramane pe loc de playoff, ocupand locul 5, cu 51 de puncte, dar si cu +2 in dreptul golaverajului. In etapa anterioara a dat trei goluri pe teren propriu, dar au fost insuficiente pentru a castiga, iar partida cu Jong Ajax s-a terminat la egalitate. Cu toate acestea, Telstar urmeaza sa faca din nou un meci dificil, o caracteristica a confruntarilor jucate in deplasare, acolo unde pana acum si-a trecut in cont 13 puncte, avand un singur succes in precedentele cinci confruntari.

In tur a fost 6-0 pentru Fortuna Sittard, o diferenta de scor care arata clar potentialul gazdelor acestui duel. Cu toate acestea, Telstar a aratat ca este si ea o echipa capabila sa puna probleme oricarui adversar, suficient cat vineri seara sa asistam la cel putin cate o modificare de partea ambelor echipe.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Sittard – Telstar: ambele marcheaza

Pont cota mare SIttard – Telstar: scor corect 2-1

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania