Stadion

Spotland Stadium

Competitie

League One

Programare

Marti, 21:45

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Marti seara, de la ora 21:45, Rochdale si Southend isi vor masura fortele intr-un duel ramas restanta din runda cu numarul 29 din League One.

Rochdale a dat o replica buna in ultima etapa, reusind sa treaca cu 1-0 de Rotherham, bifand al doilea succes consecutiv din League One, drept pentru care pastreaza sperante pla evitarea retrogradarii, cu toate ca acum se afla pe locul 22, cu 32 de puncte. Spre deosebire de alte echipa, aceasta are si cu trei sau patru meciuri mai putine fata de adversarele sale, astfel ca in cazul in care castiga difernta de meciuri restante, ar putea urca pe loc neutru, principalul ei obiectiv propus. Cu toate astea, in ultimele patru confruntari a reusit sa inregistreze trei remize si o victorie, meciurile de pe teren propriu fiind mai mereu dificile, drept pentru care presiunea este pe umerii jucatorilor sai.

Ponturi Pariuri – Start – Kristiansund – Eliteserien

Sparebanken Sør Arena (Kristiansand) Eliteserien Duminica, 19:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Bodo Glimt – Sandefjord – Eliteserien

Aspmyra Stadion (Bodø) Eliteserien Duminica, 19:00 Nu este televizat 1 solist...
Lillestrom - Brann

Ponturi Pariuri – Haugesund – Lillestrom – Eliteserien

Haugesund Stadion (Haugesund) Eliteserien Duminica, 19:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Rosenborg – Valerenga – Eliteserien

Lerkendal Stadion (Trondheim) Eliteserien Duminica, 21:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Japonia – Senegal – Cupa Mondiala

Central Stadium (Yekaterinburg) Cupa Mondiala Duminica, 18:00 TVR 1, TVR HD 1...

Southend este pe loc neutru, fara mari griji ca ar putea avea probleme cu retrogradarea, aceasta si-a permis sa abordeze relaxat ultimele confruntari, meciuri in care si rezultatele au variat. In etapa trecuta a fost destul de prezenta in joc, dar a facut 0-0 cu Doncaster, ajungand pana pe locul 13, cu 45 de puncte, -12 in dreptul golaverajului aratand vulnerabilitatea pe care o are in defensiva. Marile probleme au venit in deplasare, acolo unde SOuthend este penultima intr-un asemenea claasament, trecandu-si in cont 12 puncte din 48 maxim posibile.

Meciul din tur a fost unul echilibrat, 0-0 aratand tabela de marcat, insa de data asta Rochdale este echipa care vine dupa rezultate mai bune, astfel ca ma astept sa vedem si de data asta o forta ofensiva mai mare venita din partea ei, suficient cat sa castige cel putin o repriza, asa cum a facut in ultimele doua jocuri, meciuri menite sa-i ridice moralul.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Rochdale – Southend: gazdele castiga o repriza

Pont cota mare Rochdale – Southend: gazdele castiga

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania