Stadion

Pohang Steel Yard

Competitie

K-League

Programare

Miercuri, 13:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Marti, de la ora 13:00, pe “Pohang Steel Yard” are loc confruntarea dintre Pohang si Jeju, meci ce face parte din etapa cu numarul 9 din K-League.

Pohang este echipa care in ultimele patru meciuri a pierdut de trei ori, ceea ce a contribuit din plin la caderea de pe podium, ocupand acum treapta a 4-a, cu 13 puncte, cu opt lungimi in spatele liderului K-League, prima liga de fotbal din Coreea de Sud. In runda anterioara, desi s-a prezentat to pe terenul propriu, a pierdut surprinzator in fata celor de la Sangju Sangmu. De astfel, este una dintre echipele care pe teren propriu nu a reusit sa termine la egalitate, impartind in trei victorii si doua infrangeri, meciurile avute pana in prezent.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Jeju este cunoscuta ca fiind o echipa de top din Coreea de Sud, ceea ce sezonul acesta a trebuie sa imparta meciurile din campionat, cu cele din Champions League Asia, de unde a si fost eliminata dupa ce a incheiat pe ultimul loc in faza grupelor. Totusi, in ultimele doua confruntari oficiale a jucat acasa, unde a pierdut cu acelasi scor, 0-1. IN etapa anterioara a jucat cu Jeonbuk, o echipa cu pretentii, iar infrangerea suferita de Jeju, a impins-o pana la limita dintre playoff si playout, ocupand locul 6, cu 11 puncte, avand +2 in dreptul golaverajului.

Fiind un meci intre doua echipe de playoff, ma astept sa vedem un meci frumos, care sa genereze goluri, nu asa cum s-a intamplat in ultimele meciuri ale celor doua. Pe de alta parte, sunt sanse ca importanta terenului propriu sa-si puna amprenta, iar Pohang sa obtina cel putin un rezultat de egalitate, fie si in eventualitatea in care ambele marcheaza.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Pohang – Jeju: ambele marcheaza

Pont cota mare Pohang – Jejeu: egalitate

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania