Stadion

Renato Curi

Competitie

Serie B

Programare

Marti, 19:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Marti, 1.05.2018, de la ora 19:00, “Stadio Renato Curi” gazduieste Perugia – Salernitana, meci ce face parte din etapa cu numarul 39 din Serie B.

Perugia este din nou favorita, dar dupa prestatia avuta din ultima luna, sigur importanta majora in listarea cotelor la agentiile de pariuri o are si statutul de echipa gazda pe care il are. Aceasta vine dupa patru meciuri spectaculoase, meciuri in care s-au dat goluri de ambele parti, insa, aceasta a castigat un singur duel in tot acest timp. Mai mult, in etapa anterioara a remizat la 2 cu Ascoli, drept pentru care a cazut pe ultimul loc de playoff, cu 58 de puncte, cu sapte lungimi mai multe decat Foggia, principala si singura contracandidata reala, in conditiile in care au mai ramas noua puncte in joc.

Luch Minsk - Dinamo Minsk

Ponturi Pariuri – FC Minsk – Gomel – Vysshaya Liga

Stadion Torpedo (Minsk) Champions League Sambata, 18:45 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Northcote City – Bentleigh – NPL Victoria

Northcote Local Stadium NPL Victoria Sambata, 08:00 Nu este televizat 1 solist...

Ponturi Pariuri – FC Avondale – Port Melbourne Sharks – NPL Victoria

Bessboro Cross NPL Victoria Sambata, 08:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Green Gully – Dandenong – NPL Victoria

Green Gully Local Stadium NPL Victoria Sambata, 11:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Germania – Suedia – Cupa Mondiala

Fisht Olympic Stadium (Sochi) Cupa Mondiala Sambata, 21:00 TVR 1, TVR HD 1...

In tabara cealalta, Salernitana cred ca o sa incheie sezonul pe loc neutru, acolo unde se si afla in acest moment, ocupand locul 12, cu 47 de puncte. Dupa o serie de meciuri mai putin reusite, in etapa anterioara a dat o replica buna, cand a dispus cu 4-2 de Brescia, dupa un joc avut pe terenul propriu. Mai mult decat atat, Salernitana a ajuns la cinci meciuri consecutive in care ambele echipe au inscris, partide care s-au impartit in trei remize, o victorie si o infrangere.  Probleme in deplasare au fost la ordinea zilei in acest an, in 2018 a reusit sa ca stige o singura partida, 3-1, pe terenul lui Ascoli.

Salernitana este mai mult cu gandul sa isi castige jocul pe care il mai are de pe teren propriu, victorie care ii asigura ramanerea matematica in Serie B. De asemenea, tot de o victorie are nevoie si Perugia, pentru a-si asigura matematic locul de playoff si cred ca determinarea gazdelor este mai mare, ast fel sa asistam pana la final de cel mult un gol in plus al Perugiei.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Perugia – Salernitana: gazdele castiga

Pont cota mare Perugia – Salernitana: X pauza / 1 final

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania