Stadion

Azadi Stadium

Competitie

Champions League Asia

Programare

Luni, 18:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Meci amical la Teheran, unde luni seara, de la 18:00, se joaca Persepolis – Al-Sadd, duel din ultima runda a grupelor Champions League Asia.

Persepolis si-a usurat mult munca, dupa ce in runda anterioara a facut 0-0 cu Nasaf Qarshi, principala ei contracandidata din Grupa C a Champions League Asia si acum ocupa locul al doilea, cu zece puncte, diferenta de trei lungimi, cat si avantajul meciurilor directe, care au si facut diferenta si deja ofera iranienilor, bilete pentru fazele eliminatorii. Moralul este unul bun, in special ca partida se joaca pe “Azadi Stadium”, teren unde Persepolis a dat randamentul asteptat de toata lumea.  Noua campioana a Iranului a reusit doua victorii din tot atatea meciuri jucate acasa, partide in care a incheiat fara gol primit.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

AL-Sadd a reusit ca pe teren propriu sa adune punctaj maxim, din acest motiv este liderul Grupei C, cu 12 puncte, cu doua mai multe decat rivala din acest meci. Atacul a fost la inaltime, qatarezii inscriind de 11 ori, in contextul in care in runda anterioara au facut spectacol cu al Wasl, dupa ce Bounedjah a marcat din nou o dubla, in succesul cu 2-1. A fost cea de-a patra partida in care s-au inscris cel putin trei goluri, ceea ce ne arata pofta de joc a echipei. Mai mult, Al-Sadd vine dupa un meci antologic, un succes categoric obtinut in campionat, 9-1 cu Al-Kharitiyath, terminand sezonul pe locul al doilea in Premier League, cu 11 puncte mai putine decat Al-Duhail.

Cred ca este evident ca ambele echipe joaca acum pentru suprematia Grupei C, iar dupa cum o arata si forma de moment, se poate intampla orice. Totusi, trebuie sa tinem cont de faptul ca Al-Sadd este o echipa spectaculoasa, si in tur s-a impus cu 3-1, astfel ca nu ar fi deloc exclus ca in ciuda faptului ca este o partida fara miza importanta, sa vedem goluri, cel putin cate unul din partea fiecarei echipe.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Persepolis – Al Sadd: ambele marcheaza

Pont cota mare Persepolis – AL Sadd: scor corect 2-1

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania