Stadion

Estadio Campeon del Siglo

Competitie

Copa Libertadores

Programare

Vineri, 01:15

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Vineri, 18 mai, de la ora 01:15, Penarol joaca impotriva celor de la The Strongest, intr-un duel programat sa aiba loc in runda cu numarul 6 din faza grupelor Copei Libertadores. Meciul se joaca la Montevideo, pe “Estadio Campeon del Siglo”.

Penarol este favorita certa a acestei intalniri si beneficiaza de toate atuurile posibile pentru a castiga din nou, in fata unui adversar extrem de accesibil. Formatia care reprezinta Uruguay este pe locul al treilea in Grupa C, cu sase puncte, insa, la trei lungimi in spatele celor de la Atletico Tucuman, in fata carora a pierdut cu 0-1 in runda anterioara. Avantajul este oarecum de partea ei, deoarece daca in celalalt meci al grupei, nu se termina la egalitate si gazdele isi vor fructifica avantajul, iar Penarol invinge in aceasta confruntare, ea merge mai departe. Totusi, in eventualitatea in care lucrurile nu vor functiona, locul al treilea duce in Copa Sudamericana, unde primeste o sansa in plus.

Universidad de Chile - Vasco da Gama

Ponturi pariuri – Universidad de Chile – Vasco da Gama – Copa Libertadores

Estadio Nacional Julio Martínez Prádanos Copa Libertadores Miercuri, 03:30 Nu...
Cruzeiro - Racing Club

Ponturi pariuri – Cruzeiro – Racing Club – Copa Libertadores

Estadio Mineirao Copa Libertadores Miercuri, 03:30 Nu este transmis 1 solist...
HJK - Inter Turku

Ponturi pariuri – HJK – Inter Turku – Veikkausliiga

Telia 5G - aarena Veikkausliiga Marti, 18:30 Nu este transmis 1 solist Egal 2...
Mariehamn - Lahti

Ponturi pariuri – Mariehamn – Lahti – Veikkausliiga

Wiklöf Holding Arena Veikkausliiga Marti, 19:00 Nu este transmis 1 solist Egal...
Erzgebirge Aue - Karlsruher

Ponturi pariuri – Erzgebirge Aue – Karlsruher – 2. Bundesliga

Erzgebirgsstadion 2. Bundesliga Marti, 19:15 Nu este transmis 1 solist Egal 2...

The Strongest este eliminara clar din lupta pentru locurile ce vor merge in playoff, fie in Copa Sudamericana, cat si in Liberdatores, dar este usor de explicat. Fiind o echipa accesibila, cu probleme reale pe faza defensiva, a incasat deja 11 goluri, cu opt mai multe decat a reusit sa inscrie, dar mai mult decat atat, dupa succesul din prima partida, au urmat alte patru infrangeri la rand, care care acum o aduc in postura de ultima clasata. Cu toate astea, gandul echipei este la playoff-ului Boliviei, acolo unde tocmai ce s-a calificat in semifinalele Aperturei, dupa 6-1 la general cu Oriente Petrolero.

In tur am avut o victorie usor obtinuta de The Strongest, scor 1-0, acelasi fiind singurul rezultat pozitiv, insa, in contextul de fata, cand este constienta ca nu mai sunt sanse, probabil oaspetii vin in vacanta, incercand sa se pastreze in forma pentru playoff-ul campionatului intern. In asemenea conditii, in care victoria gazdelor poate echivala cu playoff-ul Copei Libertadores, inclin sa asistam la cel putin doua goluri inscrise de acestea.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Libertad – The Strongest: 1 pauza / 1 final

Pont cota mare Libetad – The Strongest: scor corect 3-0

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania