Stadion

National Arena

Competitie

1st Division

Programare

Marti, 20:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Marti, de la ora 20:00, Nykobing joaca impotriva celor de la Viborg, intr-o partida ce face parte din runda cu numarul 26 din 1st Division.

Nykobing vine acum dupa infrangerea de pe terenul Fredericiei, unde a cedat cu 0-1, rezultat pe care l-am reintalnit de doua ori in ultimele patru dispute. De astfel, nici asteptarile nu sunt foarte mari, ea ocupand locul 9, cu 32 de puncte, cu noua lungimi mai multe decat Brabrand, prima echipa aflata pe loc direct retrogradabil. De asemenea, faptul ca joaca pe teren propriu ar putea influenta oarecum jocul, Nykobing pe propria arena a raspuns relativ bine, trecandu-si in cont 17 puncte din 12 meciuri disputate, ceea ce ii permite sa aiba un golaveraj pozitiv, +2.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Viborg vine drept favorita, ea fiind echipa angrenata in lupta directa pentru primul loc, ea aflandu-se in acest moment pe locul al treilea, cu 47 de puncte. Moralul echipei este unul cat se poate de ridicat, in 2018 a pierdut un singur joc si acela tot dupa o deplasare, 0-3 cu Amager. Totusi, in ultimele doua runde, a obtinut doua victorii la scor, dupa 2-0 cu Fredericia si 3-0 cu Thisted, doua echipe mai slab clasate decat ea. De asemenea, la doua lungimi in spatele lui Esbjerg, aceasta nu-si permite sa piarda punct in meciul de marti.

DIferenta dintre ele este ca singura echipa care vine dornica sa obtina victoria este ca vizitatoare, Viborg aratandui-si suprematia si in urma cu o luna si jumatate, cand a profitat de jucat pe teren propriu si a invins-o cu 3-1 pe Nrkobing. Totusi, atunci cand a evoluat pe terenul adversarei sale, adica in vara anului trecut, a pierdut cu 2-4. Cert este ca ambele sunt dispuse sa riste, iar asta ma face sa merg pe un nou meci cu goluri, cel putin trei reusite.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Nykobing – Viborg: ambele marcheaza

Pont cota mare Nykobing – Viborg: peste 3,5 goluri

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania