Stadion

Hunter Stadium

Competitie

A-League

Programare

Vineri, 12:50

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Vineri, fotbalul incepe inca din prima jumatate a zilei, de la ora 12:50, Newcastle Jets o intalneste pe Melbourne City, in semifinalele playoff-ului A-League.

Newcastle Jets trebuie sa se autodepaseasca daca vrea sa spere la un titlu surpriza in campionatul AUstraliei, deoarece si acum pleaca cu sansa a doua, chiar daca evolueaza pe teren propriu. Clasata pe locul al doilea in sezonul regulat, dupa un avans pe care l-a luat in special dupa prima parte de campionat, aceasta a incheiat campionatul cu o victorie incredibila, 8-2, pe terenul celor de la Central Coast Mariners. Pe de alta parte, faptul ca joaca din nou pe teren propriu este mai mult o presiune, Newcastle Jets pierzand la 0 in ultimele doua confruntari jucate pe “Hunter Stadium”.

Luch Minsk - Dinamo Minsk

Ponturi Pariuri – FC Minsk – Gomel – Vysshaya Liga

Stadion Torpedo (Minsk) Champions League Sambata, 18:45 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Northcote City – Bentleigh – NPL Victoria

Northcote Local Stadium NPL Victoria Sambata, 08:00 Nu este televizat 1 solist...

Ponturi Pariuri – FC Avondale – Port Melbourne Sharks – NPL Victoria

Bessboro Cross NPL Victoria Sambata, 08:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Green Gully – Dandenong – NPL Victoria

Green Gully Local Stadium NPL Victoria Sambata, 11:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Germania – Suedia – Cupa Mondiala

Fisht Olympic Stadium (Sochi) Cupa Mondiala Sambata, 21:00 TVR 1, TVR HD 1...

In tabara cealalta sunt toate motivele sa se gandeasca la ultimul act, deoarece Melbourne City a incheiat in sezonul regulat neinvinsa in disputele directe si mai mult decat atat, pe 1 aprilie a dispus cu 3-0, tot intr-un joc avut la Newcastle. De asemenea, moralul echipei este ridicat, dupa ce a reusit ca in ultima etapa din sezonul regulat sa obtina o victorie convingatoare, 2-0 cu Brisbane Roar. Mai mult decat atat, in favoarea ei vine ofensiva stabila pe teren strain, Melbourne City marcand cel putin un gol in toate meciurile sustinute pe teren strain, in disputele din A-League.

Newcastle Jets este obligata sa obtina o victorie sau cel putin sa joace ofensiv pentru a spera la o calificare, deoarece jocul aratat in disputele directe, din sezonul regulat, nu este deloc in favoarea ei. Cu toate astea, Melbourne Ciy este o echipa cu atacanti buni, care mereu au stiut sa profite de eventualele spatii pe care adversarele le-au lasat. In alta ordine de idei, cred ca sunt sanse sa avem din nou parte de goluri, cel putin cate unul de fiecare parte. Avand in vedere ca se joaca intr-o singura mansa, cel mai probabil un prim gol arunca in aer echipele si se vor deschise.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Newcastle Jets – Melbourne City: ambele marcheaza

Pont cota mare Newcastle Jets – Melbourne City: peste 3,5 goluri

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania