Stadion

Wiener Neustadt

Competitie

Eerste Liga

Programare

Marti, 19:30

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Marti, 24.04.2018, de la ora 19:30, “Wiener Neustadt“ gazduieste meciul dintre Neustadt si Austria Lustenau, un meci din etapa a 30-a din Eerste Liga.

Neustadt este echipa care depinde exclusiv de ea daca vrea sa ocupe cel putin locul al treilea, care o trimite la baraj, avand toate sansele sa faca acest lucru, deoarece ea se afla acum pe ultima treapta a podiumului, cu 50 de puncte, golaverajul fiind si el unul pozitiv, +14. Evident, in runda anterioara si-a aratat din nou suprematia, dupa ce a dispus cu 3-0 de BW Linz, penultima clasta, fiind al doilea succes consecutiv fara gol primit. Faptul ca revine pe teren propriu, pune presiune pe Neustadt, echipa care in ultimele cinci asemenea jocuri a castigat o singura data si mereu in tot acest interval a evoluat timid pe faza ofensiva, marcand cel mult doua goluri.

Universidad de Chile - Vasco da Gama

Ponturi pariuri – Universidad de Chile – Vasco da Gama – Copa Libertadores

Estadio Nacional Julio Martínez Prádanos Copa Libertadores Miercuri, 03:30 Nu...
Cruzeiro - Racing Club

Ponturi pariuri – Cruzeiro – Racing Club – Copa Libertadores

Estadio Mineirao Copa Libertadores Miercuri, 03:30 Nu este transmis 1 solist...
HJK - Inter Turku

Ponturi pariuri – HJK – Inter Turku – Veikkausliiga

Telia 5G - aarena Veikkausliiga Marti, 18:30 Nu este transmis 1 solist Egal 2...
Mariehamn - Lahti

Ponturi pariuri – Mariehamn – Lahti – Veikkausliiga

Wiklöf Holding Arena Veikkausliiga Marti, 19:00 Nu este transmis 1 solist Egal...
Erzgebirge Aue - Karlsruher

Ponturi pariuri – Erzgebirge Aue – Karlsruher – 2. Bundesliga

Erzgebirgsstadion 2. Bundesliga Marti, 19:15 Nu este transmis 1 solist Egal 2...

Moralul celor de la Austria Lustenau este usor scazut, in cel mai recent duel din Eerste Divisie a pierdut cu 0-2, la Ried, fiind a doua oara in precedentele trei dueluri cand a cedat la handicap. Pe de alta parte, nici nu cred ca emite pretentii, ea fiind pe un loc deja neutru, ocupand treapta a 6-a, cu 36 de puncte, avand -5 in dreptul golaverajului. Multe dintre goluri au venit pe teren strain, Austria Lustenau nu a mai simtit gustul succesului intr-o deplasare de pe 31 octombrie. De atunci a jucat de alte sase ori, timp in care a terminat de doua ori la egalitate si restul au fost infrangeri, insa, o singura data s-au dat cel putin trei goluri.

Cu un obiectiv clar stabilit, Neustadt ma astept sa castige la pas meciul cu Lustenau, reusind sa puna capat celor noua ani de domnie a echipei vizitatoare. De asemenea, in toate cele sapte confruntari directe, de fiecare data s-au inscris goluri de ambele parti, un deznodamant pe care nu este deloc exclus sa-l vedem, in special intr-o liga unde se inscrie destul de mult. Una peste alta, merg pe victoria gazdelor, una cu cel putin trei goluri inscrise, cu aportul ambelor echipe.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Neustadt – Austria Lustenau: gazdele castiga

Pont cota mare Neustadt – Austria Lustenau: scor corect 2-1

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania