Stadion

Saputo Stadium

Competitie

Major League SOccer

Programare

Sambata, 20:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Sambata este meci in Major League Soccer, Montreal Impact o intalneste pe Los Angeles FC, iar de la ora 20:00, se asteapta ca “Saputo Stadium” sa se umple.

Gazdele au absente importante, iar faptul ca vine dupa doua infrangeri destul de ingrijoratoare nu pare sa fie deloc o intamplare. Acestea vine dupa un esec cu 1-3 cu New York Red Bulls, iar acum ocupa locul 7, cu 6 puncte, in Conferinta de Est. De asemenea, numarul de goluri este net inferior, a inscris de sase ori, de doua ori mai putine decat numarul celor primite. Partea buna este ca revine pe terenul propriu, “Saputo Stadium” aducandu-le celor de la Montreal Impact si singurul. De asemenea, 2017 l-a terminat regretabil, in ultimele cinci jocuri avute pe teren propriu, in anul anterior, a pierdut pe banda rulanta.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Los Angeles FC da o replica buna echipelor pe care le-a intalnit pana acum si drept rasplata se afla pe locul 4, cu noua puncte, avand +1 in dreptul golaverajului. In etapa anterioara a evoluat foarte bine pe terenul celor de la Vancouver Whitecaps, reusind sa castige cu 2-0, in ceea ce a fost al treilea succes din aceasta stagiune. De astfel, Los Angeles FC este una dintre echipele care pana acum n-au incheiat la egalitate nici macar un meci, din cinci confruntari disputate, a inregistrat trei victorii si doua infrangeri, dar toate disputele au avut loc pe teren strain.

Los Angeles FC a jucat pana acum exclusiv in deplasare, insa, radanementul a fost unul bun, iar asta ii permite sa fie o echipa spectaculoasa. In conditiile de fata, cred ca ambele vor marca, deoarece Vancouver joaca bine acasa, dar atunci cand ofera adversarului posibilitatea de a inscrie, de cele mai multe ori primeste goluri. Una peste alta, apararile celor doua sunt usor vulnerabile, asta sa le coste.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Montreal Impact – Los Angeles FC: ambele marcheaza

Pont cota mare Montreal Impact – Los Angeles FC: egalitate

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania