Stadion

Estadio El Campin

Competitie

Copa Libertadores

Programare

Vineri, 03;30

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Vineri noaptea, 18.05.2018, de la ora 03:30, “Estadio El Campin” gazduieste disputa dintre Millonarios si Independiente, un meci care face parte din runda a 5-a din Grupa G a Copei Libertadores.

Millonarios are nevoie din nou de norocul pe care l-a avut in unele confruntari, iar un eventual succes al echipei columbiene o poate aduce cel putin pe locul secund. Momentan este outsider al Grupei G, ea ocupa locul 4, cu tot atatea puncte. pe de alta parte, prestatia echipei din ultimul meci oficial nu ii ofera deloc increderea de care are nevoie, deoarece a pierdut cu 0-1, pe terenul celor de la Santa Fe. Cu toate acestea, revenita pe “El Campin”, Millonarios are toate sansele sa viseze ca poate obtine un nou rezultat pozitiv, deoarece in fata propriilor suporteri nu a mai pierdut de aproape un an. Mai mult, in ultimele cinci asemnea jocuri, a castigat fara probleme, una dintre partide a avut loc in fata Larei, in Copa Libertadores, meci terminat cu 2-0, fiind si echipa care n-a luat gol pe teren propriu, in cele doua meciuri avute in aceata competitie.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Independiente lupta pentru suprematie, ea fiind favorita, alaturi de Corinthians, la ocuparea primelor doua locuri ale grupei, ceea ce momentan nu reiese. Forma echipei este una slaba, in ultimul meci oficiala a pierdut cu 0-1 in disputa cu Union Santa Fe, fiind al doilea meci consecutiv in care primeste gol si nu reuseste sa se impuna. Cu toate astea, cel mai recent succes dateaza dintr-un meci pe care l-a jucat in grupa din care face parte in Copa Libetadores, unde a invins-o cu 2-1 pe Corinthians, intr-o partida pe care a disputat-o pe teren strain si care ii permite acum sa abordeze confruntarea din postura ocupantei locului al doilea, la doar doua puncte peste echipa de pe ultimul loc, care acum ii este si adversara.

DIferenta dintre primul loc si ultimul loc al acestei grupe este de trei lungimi, ceea ce face si mai atractiva confruntarea din acest duel, cat si una ce s-ar putea dovedi definitorie inainte cu o etapa inainte de finalul grupelor. In conditiile de fata, cred ca barierele golurilor se vor depasi din nou, iar pana la fluierul de final sa asistam la cel putin cate o reusita din partea ambelor echipe si nu exclud ca Millonarios sa ramana neinvinsa si de data asta, cum s-a intamplat in ultimul an de dispute pe “El Campin”.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Millonarios – Independiente: ambele marcheaza

Pont cota mare Millonarios – Independiente: scor corect 2-1

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania