Stadion

Sankyo Frontier Kashiwa Stadium

Competitie

J-League

Programare

Miercuri, 13:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Miercuri, de la ora 13:00, J-League ne aduce fata in fata disputa dintre dintre Kashiwa si Urawa, meci ce face parte din etapa cu numarul 10.

Kashiwa este intr-o postura destul de ingrata, forma echipei din ultimele cinci dueluri nu-i este deloc favorabila, drept pentru care a castigat o singura data, ceea ce o aduce acum in postura de a ocupa locul 10, cu 11 puncte, avand acelasi numar de goluri precum cele primite. De asemenea, presiunea este si mai mare in disputele de pe teren propriu, unde a cedat in ultimele trei meciuri disputate, confruntari in care putem numara aici dispute impotiva liderului J-League, cat si din Champions League Asia, unde a cedat cu 0-2, in fata lui Jeonbuk.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Urawa este la polul opus atunci cand ne raportam la ultimele cinci rezultate, confruntari in care a bifat patru victorii si un rezultat de egalitate. Cu toate astea, ramane pe la mijlocul clasamentului, aflandu-se in prezent pe locul 9, cu 12 puncte, la trei lungimi de podium. Totusi, agentiile de pariuri ii ofera multa incredere, Urawa fiind usor favorita. Pe de alta parte este o decizie oarecum usor de explicat, Urawa in deplasare are un bilant bun, cu o victorie, doua remize si un meci pierdut, insa, cele mai multe goluri au venit in aceasta postura.

Avand in vedere ca vorbim despre o echipa gazda cu usoare probleme in a lega doua rezultate pozitive si de o formatia vizitatoare, Urawa, care de cinci meciuri este de neinvins, automat speram ca situatia celor doua sa mearga la fel si pana la fluierul de final sa avem cel putin egalitate sau daca nu, oaspetii sa se impuna.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Kashiwa – Urawa: X2

Pont cota mare Kashiwa – Urawa: egalitate

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania