Stadion

Nanjing Olympic Sports Center

Competitie

Super League

Programare

Duminica, 13:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Duminica este meci in campionatul Chinei, Jiangsu Suning evolueaza in fata celor de la Shanghai Shenhua, intr-un meci din Super League, runda a 7-a.

Jiangsu Suning este echipa care pleaca acum cu prima sansa, iar acest lucru este justificat, deoarece de la venirea lui Cosmin Olaroiu situatia echipa s-a imbunatit vizibil, reusind doua victorii si un rezultat de egalitate. Fara esec in mandatul tehnicianului roman, aceasta pleaca acum din postura ocupantei locului 7, cu zece puncte, avand +1 in dreptul golaverajului. Dupa un debut cu doua victorii succesive, Olaroiu&Co. au avut un meci greu in runda trecuta, cand Boakye, fostul golgheter al lui Steaua Rosie Belgrad, a inscris pentru Jiangsu Suning si a stabilit scorul final al deplasarii de la Tianjin Quanjian, 1-1.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Shanghai Shenhua este colega de clasament cu adversara din acest meci, ea ocupand treapta a sasesa, cu 11 puncte, dar golaverajul este o idee mai bun, reusind sa inscrie cu trei goluri mai multe decat numarul celor primite. In runda anterioara s-a tinut bine, incurcand cateva bilete, dupa ce a profitat din de avantajul de a juca acasa si a compensat deficitul de valoare pe care il are in fata celor de la Guangzhou Evergrande, remizand la 2. In momentul de fata, Shanghai Shenhua este neinvinsa de patru runde, meciuri in care obtinut trei victorii si o remiza.

Sunt sigur ca meciul aceste este testul de maturitate al echipei lui Cosmin Olaroiu si daca va evolua la fel de bine precum a facut-o de la instalarea romanului, un punct ar putea obtine cu siguranta. Totusi, fortez putin lucrurile si cred ca Jiangsu Suning in postura de echipa gazda, este mai buna decat Shanghai Shenhua si rezultat sa fie in consecinta.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Jiangsu Suning – Shanghai Shenhua: gazdele castiga o repriza

Pont cota mare Jiangsu Suning – Shanghai Shenhua: gazdele castiga

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania