Stadion

Tianhe Stadium

Competitie

AFC Champions League

Programare

Marti, 14:00

Televizare

Nu este transmis

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Guangzhou Evergrande – Cerezo Osaka este un meci cu o favorita certa, si anume echipa gazda, care are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a-si mentine pozitia de lider in grupa.

Guangzhou Evergrande este fara dubii favorita certa in aceasta infruntare, asa cum o dau si casele de pariuri, dispunand ce-i drept de un lot mult mai puternic decat al adversarei, beneficiind de asemenea si de avantajul propriului teren. “Tigrii” se afla in aces moment pe primul loc in grupa G, fiind principalii favoriti la calificarea in optimile competitiei. Trupa lui Fabio Cannavaro a acumulat noua puncte in cele cinci partide de pana acum, reusind doua victorii si trei remize, meciuri in care a punctat de noua ori, incasand cinci goluri. Guangzhou este neinvinsa de mai bine de o luna, mai exact din 2 martie, cand era invinsa de Guangzhou R&F, de atunci legand opt partide fara esec, sase dintre acestea fiind victorii.

Ponturi Pariuri – Innsbruck – Hartberg – Erste Liga

Stadion Tivoli NEU Erste Liga Marti, 19:30 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Valenciennes – Sochaux – Ligue 2

Stade du Hainaut Ligue 2 Marti, 21:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ponturi Pariuri – Tours – Quevilly Rouen – Ligue 2

tade de la Vallée du Cher Ligue 2 Marti, 21:00 Nu este televizat 1 solist Egal...

Ponturi Pariuri – Paris FC – Chateauroux – Ligue 2

Stade Charlety Ligue 2 Marti, 21:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ponturi Pariuri – Orleans – Bourg Peronnas – Ligue 2

Stade de la Source Ligue 2 Marti, 21:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Cerezo Osaka de partea cealalta, este cotata cu sansa a doua in aceasta dupa-amiaza, fapt ce nu mira pe nimeni, ca valoare fiind mult sub adversara sa, iar de asemenea, este dezavantajata si de faptul ca va evolua in deplasare. Japonezii nu se descurca nici ei eau in aceasta editie de Liga Campionilor Asiei, aflandu-se pe pozitia a doua in grupa, avand sanse mari sa se califice in optimi, avand insa nevoie de un rezultat pozitiv in aceasta disputa pentru a-si asigura clasarea in prima jumatate a grupei. Trupa lui Yoon Jong-hwan a acumulat opt puncte in cele cinci partide de pana acum, reusind doua victorii si doua remize, suferind o infrangere, partide in care a marcat de cinci ori, primind tot atatea goluri. Cerezo Osaka se afla de asemenea intr-o forma buna, venind dupa o serie de cinci victorii consecutive.

Guangzhou Evergrande este fara indoiala o echipa mai buna, de aceea ne asteptam ca astazi sa obtina victoria, mai ales ca are de partea sa si avantajul propriului teren, acolo unde suporterii pot juca si ei un rol important.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Guangzhou Evergrande – Cerezo Osaka: gazdele castiga

Pont cota mare Guangzhou Evergrande – Cerezo Osaka: peste 3,5 goluri

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania