Stadion

Luminus Arena

Competitie

Jupiler League

Programare

Vineri, 21:30

Televizare

Digi Sport 3

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

VIneri se da startul unei noi runde din playoff-ul Jupiler League, iar de la ora 21:30, are loc Genk – Club Brugge, meci din runda a 6-a.

Genk spera sa obtina mai multe in playoff decat a facut-o in sezonul regulat, iar prestatia pe care a oferit-o pana in prezent, o aduce pe penultimul loc, respectiv locul 5, cu 30 de puncte, cu patru lungimi mai putine decat ocupanta locului al doilea, ultimul ce asigura prezenta in turuile de calificare ale Champions League.  Moralul echipei este unul ridicat, deoarece dupa infrangerea din runda inaugurala, cu liderul si adversarul din acest meci, Club Brugge, au urmat patru jocuri pozitive, dispute care i-au adus doua rezultate de egalitate si tot atatea victorii. Ultimul meci a insemnat si cel mai recent succes, Genk trecand acasa, cu 2-1 de Anderlecht Bruxelles.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Club Brugge este aproape de un nou titlu de campioana, cele patru puncte care au venit in ultimele doua runde, au insemnat distantarea de Anderlecht, principala sa rivala, iar cu 41 de puncte, aceasta se poate declara multumita, dat fiind faptul ca are cu sapte mai multe decat ocupanta locului secund. In runda anterioara, Club Brugge a jucat cu Liege, in cel mai spectaculos meci al acestui playoff si dupa ce a condus cu 2-0, 3-1 sau 4-3, defensiva a gresit in ultimul minut, iar tabela a aratat 4-4. De asemenea, faptul ca joaca din nou in deplasare este un minus, aceasta avand doua infrangeri dupa cele doua deplasari.

In tur a fost 1-0 pentru Club Brugge, insa, faptul ca acum se joaca pe “Luminus Arena” este in avantajul gazdelor, ultima data cand Genk a cedat acasa, intr-un duel cu Brugge, a fost in urma cu patru ani si jumatate. Cred ca gazdele au toate sansele de a obtine cel putin un punct in acest meci, insa, avand in vedere ca este un meci aproape decisiv in cautarea locurile de Europa League, cred ca efortul o sa fie rasplatit si pana la final, Genk sa se impuna.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Genk – Club Brugge: 1X

Pont cota mare Genk – Club Brugge: gazdele castiga

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania