Stadion

Gangwon

Competitie

K-League

Programare

Miercuri, 14:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Miercuri, 25 aprilie, de la ora 14:00, Gangwon joaca cu Jeonbuk, intr-un meci ce face parte din etapa cu numarul 9 din K-League.

Gangwon abordeaza cu un moral scazut acest duel, iar lipsa calitatii lotului spune totul despre cota de outsider pe care o primeste pentru partida de miercuri. Cu toate ca in runda anterioara a reusit sa csatige cu 4-1, pe terenul celor de la Jeonnam, urcand pe locul 5, cu 12 puncte, echipa este departe de a emite prententii la podium. Aflata la doua lungimi de realizare obiectivului mentionat anterior, nivelul prestat in ultimeel doua confruntari de pe teren propriu au lasat de dorit, iar asta ma face sa cred ca nu este intamplator faptul ca are al doilea atac din K-League, dar s a doua cea mai slaba defensiva.

Luch Minsk - Dinamo Minsk

Ponturi Pariuri – FC Minsk – Gomel – Vysshaya Liga

Stadion Torpedo (Minsk) Champions League Sambata, 18:45 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Northcote City – Bentleigh – NPL Victoria

Northcote Local Stadium NPL Victoria Sambata, 08:00 Nu este televizat 1 solist...

Ponturi Pariuri – FC Avondale – Port Melbourne Sharks – NPL Victoria

Bessboro Cross NPL Victoria Sambata, 08:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Green Gully – Dandenong – NPL Victoria

Green Gully Local Stadium NPL Victoria Sambata, 11:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Germania – Suedia – Cupa Mondiala

Fisht Olympic Stadium (Sochi) Cupa Mondiala Sambata, 21:00 TVR 1, TVR HD 1...

Jeonbuk este liderul campionatul, avand 21 de puncte, cu patru lungimi mai multe decat Suwon, principala ei contracandidata si dupa cate se pare, singura ce poate sa-i tina piept. Moralul echipei este cat se poate de ridicat, atingand nivelul maxim dupa ce in runda anterioara a facut instructier cu Jeju, teren unde s-a impus cu 1-0, insa, nu a oferit adversarei nici macar o ocazie clara. A fost a opta victorie consecutiva, meciuri in care a primit un singur gol si aici putem mentiona si faptul ca joaca in Champions League Asia, unde s-a calificat in fazele eliminatorii si urmeaza sa aiba parte de un adversar mai greu.

Jeonbuk a dominat autoritar meciurile din campionat, in special pe cele jucate impotriva celor de la Jeonbuk, astfel ca diferenta fiind prea mare, victoria oaspetilor este cel mai asteptat rezultat. De astfel, in ultimul an a facut-o de fiecare data marcand cate patru goluri, ceea ce anunta un meci spectaculos.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Gagnwon – Jeonbuk: oaspetii castiga

Pont cota mare Gangwon – Jeonbuk: 2 pauza / 2 final

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania