Stadion

Stadio Benito Stirpe

Competitie

Serie B

Programare

Marti, 21:30

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Marti seara, de la ora 21:30, Frosinone joaca impotriva celor de la Ternana, intr-un meci programat in runda cu numarul 11 din cadrul Serie B.

La o prima vedere, Frosinone are un meci usor in compania celor de la Ternana, cel putin conform cotelor agentiilor de pariuri, ea fiind cotata clar cu prima sansa. Aceasta ocupa locul 6, cu 16 puncte, cu un singur punct mai putin decat echipa de pe primul loc. Moralul echipei este usor in scadere, deoarece dupa remiza de la finalul saptamanii anterioara, 1-1 cu Salernitana, a ajuns la cinci partide consecutive fara succes, interval in care a reusit trei rezultate de egalitate si doua infrangeri. Totusi, faptul ca joaca acasa este foarte bine pentru ea, Frosinone fiind neinvinsa in fata propriilor suporteri, acolo unde a bifat doua remize si tot atatea victorii.

Ponturi Fotbal – Setubal – Ferreira – Primeira Liga

Estádio do Bonfim Primeira Liga Duminica, 18:00 Nu este televizat 1 solist...
Braga - Rio Ave

Ponturi Fotbal – Guimaraes – Braga – Primeira Liga

Estádio D. Afonso Henriques Primeira Liga Duminica, 22:15 Nu este televizat 1...

Ponturi Fotbal – FC Porto – Rio Ave – Primeira Liga

Estádio do Dragão Primeira Liga Duminica, 20:00 Nu este televizat 1 solist...

Ponturi fotbal Roda – Utrecht – Eredvisie

Parkstad Limburg Stadion Eredivisie Duminica, 13:30 Nu este televizat 1 solist...

Ponturi fotbal Feyenoord – Heracles – Eredivisie

De Kuip Eredivisie Duminica, 15:30 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ternana este neinvinsa de patru meciuri, partide pe care nu neaparat ca le-a castigat pe toate, mai mult, trei dintre eele au fost remize. Totusi, contrar acestei forme bune, ea se afla pe locul 17, cu 11 puncte, cu un punct mai mult decat echipa de pe penultimul loc. In runda anterioara, aceasta nu s-a putut ridica peste nivelul adversarului intalnit, insa, a profitat oarecum de avantajul terenului propriu, meci care s-a terminat la egalitate, 1-1, Montalto marcand golul egalizator  din acel meci. Nu surprinde pe nimeni ca Ternana este outsider al acestui meci, ea fiind fara victorie in deplasare, cu toate ca a jucat patru meciuri, dar a bifat doar doua puncte.

Diferenta dintre cele doua cred ca este cat se poate de vizibil,a iar faptul ca Frosinone este una dintre echipele angrenate in lupta promovarea directe conteaza enorm, astfel, ma astept ca ea sa fructifice la maximum acest meci si sa-l castige.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Frosinone – Ternana: gazdele castiga

Pont cota mare Frosinone – Ternana: 1 pauza / 1 final,

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania