Stadion

St. Jakob-Park

Competitie

Super League

Programare

Duminica, 17:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Duminica, de la ora 17:00, FC Basel o intalneste pe Lausanne, intr-un meci din etapa a 29-a din Super League, prima liga de fotbal din ELvetia.

Gazdele sunt favorite clare, un avantaj imens il reprezinta faptul ca joaca pe “St.Jakob-Park”, locul unde a evoluat foarte bine de-a lungul sezonului. Totusi, a pierdut campionatul, locul al doilea ramanand singurul obiectiv cu adevarat real pe care aceasta il poate atinge. In runda anterioara, campioana en-titre a reusit sa profite din nou de acest avantaj, al terenului propriu, drept pentru care a reusit sa castige cu 3-0 in fata celor de la Zurich. A fost cea de-a cincea partida consecutiva in care FC Basel nu pierde, meciuri in care a realizat trei victorii si doua rezultate de egaliate.

Ponturi Pariuri – Innsbruck – Hartberg – Erste Liga

Stadion Tivoli NEU Erste Liga Marti, 19:30 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Valenciennes – Sochaux – Ligue 2

Stade du Hainaut Ligue 2 Marti, 21:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ponturi Pariuri – Tours – Quevilly Rouen – Ligue 2

tade de la Vallée du Cher Ligue 2 Marti, 21:00 Nu este televizat 1 solist Egal...

Ponturi Pariuri – Paris FC – Chateauroux – Ligue 2

Stade Charlety Ligue 2 Marti, 21:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ponturi Pariuri – Orleans – Bourg Peronnas – Ligue 2

Stade de la Source Ligue 2 Marti, 21:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

De partea cealalta, Lausanne inca lupta pentru a ramane pe prima scena a fotbalului elvetian, iar dupa cum s-a prezentat pana acum, are mare nevoie de cel putin un punct obtinut, pentru a ramane pe penultimul loc, pe care si acum se afla, cu 31 de puncte. De astfel, in runda anterioara a pus capat miniseriei de meciuri pozitive, drept pentru care a pierdut cu 0-2 in disputa cu Sion, meci care s-a jucat pe teren propriu. Mai mult decat atat, Lausanne are mari probleme in ceea ce priveste deplasarile, avand 15 puncte acumulate pana in acest moment, dat fiind faptul ca avea posibilitatea sa stranga 39 maxim posibile.

Este evidenta diferenta de valoare dintre cele doua echipe, iar asta ma face sa merg pe un meci net superior facut de gazde, care sa se impuna atat in prima repriza, cat si in a doua repriza. In aceste conditii, inclin sa vedem un succes al gazdelor obtinut inca de la pauza.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont FC Basel – Lausanne: 1 pauza / 1 final

Pont cota mare FC Basel – Lausanne: scor corect 3-0

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania