Stadion

St. James Park

Competitie

League One

Programare

Marti, 21:45

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Exeter si Yeovil vor juca marti, 13 martie, de la ora 21:45, intr-un duel ce face parte din runda cu numarul 30 si care este programat pe “St. James Park”.

Exeter este o echipa ale caror calitati nu pot fi negate, ea evoluand destul de bine pentru o liga precum cea a patra valorica din fotbalul englez si asta si-a pus amprenta si asupra ultimelor trei confruntari, meciuri in care a bifat doua victorii si un rezultat de egalitate. La sfarsitul saptamanii trecute, aceasta a facut 1-1 cu Carlisle, intr-un meci pe care l-a dominat si datorita rezultatului a ramas pe locul 5, cu 59 de puncte, inca angrenata in lupta pentru playoff, principalul sau obiectiv. De asemenea, contrar faptului ca in ultimele meciuri avute acasa, a avut o prestatie mai slaba, cred ca sunt sanse mari sa vedem o echipa Exeter net mai buna, ea aratand pe “St. James Park” ca este capabila sa se confrunte cu oricare alt adversar.

Ponturi Pariuri – Start – Kristiansund – Eliteserien

Sparebanken Sør Arena (Kristiansand) Eliteserien Duminica, 19:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Bodo Glimt – Sandefjord – Eliteserien

Aspmyra Stadion (Bodø) Eliteserien Duminica, 19:00 Nu este televizat 1 solist...
Lillestrom - Brann

Ponturi Pariuri – Haugesund – Lillestrom – Eliteserien

Haugesund Stadion (Haugesund) Eliteserien Duminica, 19:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Rosenborg – Valerenga – Eliteserien

Lerkendal Stadion (Trondheim) Eliteserien Duminica, 21:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Japonia – Senegal – Cupa Mondiala

Central Stadium (Yekaterinburg) Cupa Mondiala Duminica, 18:00 TVR 1, TVR HD 1...

Yeovil nu prea mai spune nimic fotbalului englez, in ultimii ani fiind intr-un regres permanent si jongleaza intre ultimele doua divizii profesioniste din Anglia. Astfel, in ultima etapa, aceasta n-a stiut sa tina pasul Newport, formatia in care careia a pierdut cu 0-2, contrar faptului ca meciul s-a jucat acasa. Pe de alta parte, a ajuns la  trei infrangeri la rand, ceea ce pune o oarecare presiune asupra ei, mizand si pe faptul ca a cazut pe locul 17, cu 38 de puncte, -9 fiind golaverajul Ca si cum toate acestea nu sunt in defavoarea ei, faptul ca joaca in deplasare este clar un dezavantaj, Yeovil in postura de echipa vizitatoare are 10 puncte adunate, cu toate ca putea sa-si treaca in cont 48 maxim posibile.

Cred ca Exeter este clar favorita si contrar faptului ca agentiile de pariuri ofera cote destul de mari la victoria ambelor echipe, daca este sa analizam parcursul lor din ultimele confruntari, ma astept ca gazdele sa-si arate avantajul terenului propriu si suprematia in disputele cu echipele din a doua jumatate a clasamentului, iar la final sa iasa invingatoare.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Exeter – Yeovil: gazdele castiga o repriza

Pont cota mare Exeter – Yeovil: gazdele castiga

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania