Stadion

Blue Water Arena

Competitie

1st Division

Programare

Marti, 19:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Marti, de la ora 19:00, pe “Blue Water Arena” avem meciul dintre Esbjerg si Vejle, meci ce face parte din runda cu numarul 23 din 1st Division.

Esbjerg este echipa care acum abordeaza meciul din postura de lider al ligii secunde din Danemarca, dar contrar acestui aspect, primeste o cota destul de mare. Forma de moment este de partea ei, in ultimele patru etape a reusit sa obtina tot atatea victorii la pas, ultima dintre ele a reprezentat un tur de forta, 3-0 cu Brabrand. De asemenea, situatia pe teren propriu se schimba putin, Esbjerg in ultimele meciuri de pe “Blue Water Arena” a dat un randament bun, insa, de-a lungul sezonului a adunat 21 de puncte din 42 maxim posibile, aceasta avand ocazia de a ramane pe loc direct promovabil.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

In partea cealalta, Vejle depinde mult de acest rezultat, deoarece se afla pe locul 4, cu 47 de puncte, cu doua lungimi in spatele adversarei sale, care ocupa singurul loc direct promovabil in Superliga. Prestatia echipei nu a fost una stralucita, in ultimele cinci etape s-a impus o singura data, 2-1 pe terenul celor de la Vendsyssel, fiind a patra confruntare din aceste dueluri, in care ambele au inscris. De asemenea, Vejle pe teren strain reprezinta echipa cu cele mai putine infrangeri din disputele de pe teren strain, insa, nu si cu cele mai multe puncte acumulate.

Este un meci mai mult decat important, deoarece diferenta dintre locurile 1-4 este de doua lungimi, asta ma face sa cred ca putem asista la un nou meci spectaculos, precum s-a intamplat in sezonul acesta, cand de fiecare data echipa oaspete s-a impus, asta dupa ce ambele au inscris.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Esbjerg – Vejle: ambele marcheaza

Pont cota mare Esbjerg – Vejle: peste 2,5 goluri

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania