Stadion

Jan Louwers Stadion

Competitie

Eerste Divisie

Programare

Vineri, 21:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Vineri seara, pe 16 februarie,de la ora 21:00 are loc intalnirea dintre Eindhoven si Jong AZ, duel din etapa a 25-a din Eerste Divisie.

Eindhoven este echipa angrenata in lupta pentru a prinde playoff ul, cu toate ca prestatia acesteia din ultimele etape a lasat de dorit, avand un singur succes in precedentele patru confruntari. Cea mai recenta infrangere a venit in etapa anterioara, cand nu a putut tine pasul cu Den Bosch, formatie pe al carui teren a cedat cu 0-4. Astfel, Eindhoven a coborat cateva pozitii, acum ocupand locul 13, cu 31 de puncte, golaverajul aratand totul despre nivelul pe care il are, -15.  Este printre putinele echipe care au inacasat cel putin 50 de goluri pana acum, in aceasta postura fiind inca doua echipe.

Ponturi Fotbal – Setubal – Ferreira – Primeira Liga

Estádio do Bonfim Primeira Liga Duminica, 18:00 Nu este televizat 1 solist...
Braga - Rio Ave

Ponturi Fotbal – Guimaraes – Braga – Primeira Liga

Estádio D. Afonso Henriques Primeira Liga Duminica, 22:15 Nu este televizat 1...

Ponturi Fotbal – FC Porto – Rio Ave – Primeira Liga

Estádio do Dragão Primeira Liga Duminica, 20:00 Nu este televizat 1 solist...

Ponturi fotbal Roda – Utrecht – Eredvisie

Parkstad Limburg Stadion Eredivisie Duminica, 13:30 Nu este televizat 1 solist...

Ponturi fotbal Feyenoord – Heracles – Eredivisie

De Kuip Eredivisie Duminica, 15:30 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Jong AZ se poate spune ca este cu gandul la evitarea retrogradarii, ea aflandu-se pe locul 17, cu 23 de puncte, cu zece lungimi peste codasa Eerste Divisie. Mai mult decat atat, “alb-rosii” au lasat o impresie excelenta in ultimele doua confruntari, meciuri pe care le-a castigat fara drept de apel, 3-1 cu FC Oss si 2-0 cu Sittard. De asemenea, pe Fortuna SIttard a invins-o in runda anterioara, cand a profitat de avantaju de a juca acasa, acolo unde este invincibila de trei runde, meciuri care i-au adus acesteia doua victorii si un rezultat de egalitate.

O singura data Eindhoven a stat fata in fata cu Jong AZ, iar atunci gazdele acestui joc s-au impus cu 2-1, scor pe care nu ar fi deloc exclus sa-l vedem cu repetitie. Avand in vedere ca acum se joaca la Eindhoven, inclin sa ma astept la cel putin trei goluri, insa gazdele sa inscrie mai multe, suficiente cat sa le treaba in cont toate punctele puse in joc.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Eindhoven – Jong AZ: gazdele castiga

Pont cota mare Eindhoven – Jong AZ: 1 pauza / 1 final

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania