Stadion

Union Sportive Concarnoise

Competitie

National

Programare

Vineri, 21:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Vineri seara, 4/05/2018, de la ora 21:00, Concarneau o intalneste pe Grenoble, intr-un meci ce face parte din runda cu numarul 33 din National.

Concarneau a reusit sa inscrie in ultimele patru meciuri oficiale, dar prestatia nu a iesit cu nimic din tipar, drept pentru care a inregistat o victorie, doua rezultate de egalitate si o infrangere. Astefl, in runda anterioara a facut 2-2 cu Avranches, dar tot dupa un meci pe care l-a jucat pe terenul propriu si datorita caruia ramane in jumatatea superioara a clasamentului, ea ocupand locul 6, cu 39 de puncte, cu un gol in plus marcat decat toate echipele intalnite. De asemenea, revenirea in postura de echipa gazda, pe langa faptul ca este a treia consecutiva, Concarneau este una dintre echipele care au pierdut cele mai putine meciuri acasa, mare parte dintre punctele stranse venind in aceasta postura.

Universidad de Chile - Vasco da Gama

Ponturi pariuri – Universidad de Chile – Vasco da Gama – Copa Libertadores

Estadio Nacional Julio Martínez Prádanos Copa Libertadores Miercuri, 03:30 Nu...
Cruzeiro - Racing Club

Ponturi pariuri – Cruzeiro – Racing Club – Copa Libertadores

Estadio Mineirao Copa Libertadores Miercuri, 03:30 Nu este transmis 1 solist...
HJK - Inter Turku

Ponturi pariuri – HJK – Inter Turku – Veikkausliiga

Telia 5G - aarena Veikkausliiga Marti, 18:30 Nu este transmis 1 solist Egal 2...
Mariehamn - Lahti

Ponturi pariuri – Mariehamn – Lahti – Veikkausliiga

Wiklöf Holding Arena Veikkausliiga Marti, 19:00 Nu este transmis 1 solist Egal...
Erzgebirge Aue - Karlsruher

Ponturi pariuri – Erzgebirge Aue – Karlsruher – 2. Bundesliga

Erzgebirgsstadion 2. Bundesliga Marti, 19:15 Nu este transmis 1 solist Egal 2...

Grenoble este echipa care are nevoie de toate punctele, deoarece ea ocupa acum locul secund, cu 48 de puncte, fiind la egalitate cu Beziers, formatia de pe locul al treilea si care merge la barajul de revenire in liga secunda. Avand cea mai buna aparare din campionat, aceasta a luat fata in ceea ce priveste golaverajul si dupa cate se pare, nu pare mult dispusa sa lase spatii in aparare. Mai mult decat atat, Grenoble pe teren strain nu a mai castigat in ultimele patru astfel de dispute, dispute in care a luat cate un gol de fiecare data si a inregistrat doua rezultate de egalitate si tot atatea infrangeri.

Diferenta deloc mare intre ele, insa ambitia de a ajunge din nou pe a doua scena de fotbal din Franta, ma face sa cred ca Grenoble o sa se mobilizeze mai mult si la final o sa fie cea care se poate impune. Totusi, trebuie sa luam in calcul ca oaspetii nu sunt adeptii spectacolului, asa cum a aratat-o si in tur, cand tabela a aratat 0-0, deci in eventualitatea unui succes sunt mari sanse de a se inscrie cel mult doua goluri.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Concarneau – Grenoble: sub 2,5 goluri

Pont cota mare Concarneau – Grenoble: sub 1,5 goluri

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania