Stadion

Colchester Stadium

Competitie

League Two

Programare

Marti, 21:45

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Marti, 13 februarie, de la ora 21:45, pe “Colchester Stadium” se joaca meciul dintre Colchester – Coventry, partida a rundei cu numarul 33 din League Two.

Colchester presteaza un fotbal destul de timid, paote din acest motiv nici nu are o cota care sa o sa-i ofere un statut de favorita certa, insa ramane angrenata in lupta pentru playoff, fiind nevoita acum sa abordeze jocul din postura de ocupanta a locului 11, cu 47 de puncte, avand de recuperat cinci lungimi. Pe de alta parte, moralul este si el un factor important, iar al jucatorilor lui Colchester este ridicat si asta datorita seriei de patru meciuri consecutive in care nu au pierdut. In tot acest interval, pe langa faptul ca au dat gol de fiecare data, acestia au adunat trei remize si o victorie, rezutlate care au adus golaverajul echipei la +5.

Ponturi fotbal Fjolnir – KR Reykjavik – Pepsidelid

National Arena Pepsidelid Luni, 22:15 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ponturi fotbal Akureyri – Keflavik – Pepsidelid

Akureyrarvollur Pepsidelid Luni, 19:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi fotbal Vestmannaeyjar – Hafnarfjordur – Pepsidelid

Hasteinsvollur Pepsidelid Luni, 18:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ponturi fotbal Wattens – Ried – Eerste Liga

Alpenstadion Eerste Liga Luni, 17;30 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ponturi fotbal Neustadt – Innsbruck – Eerste Liga

Wiener Neustadt Eerste Liga Luni, 17;30 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Coventry este o veche echipa care facea senzatie in fotbalul englez, dar se pare ca anii acestia au apus de ceva vreme, acum fiind obligata sa lupte aprig pentru un loc de playoff in League Two, ultima liga de fotbal considerata profesionista. Cu toate astea, probleme echipei au fost destul de mari in ultimul timp, astfel ca acum a parasit locurile fruntase, iar dupa ce a pierdut cu Forest Green si Accrington, acum joaca din postura de ocupanta locului 9, cu 50 de puncte, fiind obligata sa scoata cel putin un punct pentru a se apropia de obiectivul propus, in sperianta ca principalele ei contracandidate vor claca. De astfel, problemele celor de la Coventry in deplasare sunt destul de mari, aceasta avand un singur succes in ultimele patru asemenea jocuri, cat si cea mai buna aprare, dar si unul dintre cele mai timide atacuri.

Patru din ultimele cinci meciuri directe au adus cel mult un gol, ceea ce nu ar fi deloc exclus sa se intample si acum, drept pentru care indisponibilitatea celor doua de a face spectacol este destul de prezenta. Una peste alta ma astept sa vedem un meci echilibrat, in prima repriza sa avem parte de egalitate perfecta, scorul sa fie acelasi ca la inceput.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Colchester – Coventry: X2

Pont cota mare Colchester – Coventry: egalitate

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania