Stadion

Stadio Pier Cesare TOmbolato

Competitie

Serie B

Programare

Marti, 21:30

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Marti, 17.04.2018, de la ora 21:30, Cittadella revine pe “Stadio Pier Cesare TOmbolato”, locul unde o va intalni pe Palermo, in unul dintre derby-urile rundei a 36-a din Serie B.

Cittadella inca nu se preda, incearca sa se adune pe ultimele runde si sa faca sezonul bun din tur, cand datorita acelor puncte s-a instalat pe locul 8, ultimul ce asigura calificarea in playoff -ul Serie B, avand 51 de puncte. Totusi, forma de moment contribuie din plin la cota mare pe care o primeste, ultima oara cand s-a impus intr-un meci, a fost in urma cu o luna si jumatate, 2-0, cu Pescara, intr-o partida in care a fost tot echipa gazda. De asemenea, jocul prestat de Cittadella in runda anterioara a lasat de dorit, drept pentru care a remizat la 0 cu Parma, acela fiind primul punct dupa o serie de trei infrangeri consecutive.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

In tabara cealalta, Palermo abordeaza si ea la fel meciul, fiind ingrijorata de faptul ca in ultimele trei etape nu a mai castigat un meci. In etapa trecuta a jucat acasa, dar a remizat la 1 in fata celor de la Cremonese, pierzand putin teren fata de principalele sale urmaritoare. Sicilienii vor juca din nou pentru a ramane pe loc de promovare directa, ei ocupand in acest moment treapta a doua, cu 59 de puncte, golaverajul fiind singurul care face diferenta intre Frosinone si ei, +17. Apararea este punctul cheie al celor de la Palermo, echipa avand 33 de goluri incasate, cel mai sigur compartiment defensiv, cu mai putin de un gol incasat per meci.

Diferenta dintre ele nu este prea mare, dar cert este ca ambele sufera in ultimele runde, ceea ce ar putea face jocul de marti sa aduca si greseli, pe care atacantii celor doua echipe sa le fructifice. Totusi, daca este sa vorbim despre un rezultat, ma astept ca Palermo sa-si impuna din nou punctul de vedere si pana la fluierul de final sa obtina succesul mult dorit.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Cittadella – Palermo: X2

Pont cota mare Cittadella – Palermo: oaspetii castiga

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania