Stadion

Proact Stadium

Competitie

League Two

Programare

Marti, 21:45

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Marti seara, de la ora 21:45, pe “Proact Stadium” se vor lupta Chesterfield si Cambridge United, intr-un meci din etapa cu numarul 33 a League Two.

Chesterfield este una dintre echipele care duc o lupta acerba pentru evitare retrogradarii in non-ligile Angliei, iar dupa cum o arata ultimele etape, pierde din ce in ce mai mult teren. De asemenea, Aceasta are mari probleme in meciurile jucate acasa, ultimele doua confrutari au avut loc pe terenul propriu, acolo unde de fiecare data a fost depasita in aceasta postura, ceea ce a facut-o as ramana pe penultimul loc, cu 27 de puncte, golaverajul spunand totul despre nivelul ei din acest sezon, -24. Cu toate astea, 18 dintre puncte au venit in disputele de pe “Proact Stadium”, teren unde a si reusit sa invinga liderul League Two, Luton, intr-un meci jucat in urma cu o luna.

Ponturi fotbal Fjolnir – KR Reykjavik – Pepsidelid

National Arena Pepsidelid Luni, 22:15 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ponturi fotbal Akureyri – Keflavik – Pepsidelid

Akureyrarvollur Pepsidelid Luni, 19:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi fotbal Vestmannaeyjar – Hafnarfjordur – Pepsidelid

Hasteinsvollur Pepsidelid Luni, 18:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ponturi fotbal Wattens – Ried – Eerste Liga

Alpenstadion Eerste Liga Luni, 17;30 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ponturi fotbal Neustadt – Innsbruck – Eerste Liga

Wiener Neustadt Eerste Liga Luni, 17;30 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Cambridge United este si ea intr-o forma asemanatoare rivalei din acest meci, in sensul ca nu reuseste de etape bune sa gaseasca drumul spre succes, drept pentru care se afla pe locul 16, cu 39 de puncte. Dupa o serie de trei infrangeri consecutive, a venit randul ca la sfarsitul etapei anterioare sa castige inca un punct, Cambridge United remizand la 0 disputa cu Lincoln City, meci jucat pe propriul teren. Pe de alta parte, probleme ei apar in meciurile din deplasare, acolo unde pe langa faptul ca marcheaza destul de putin, avand zece goluri, nici nu au mai castigat de pe data de 12 septembrie. De astfel, singurul ei succes in ultimele 15 meciuri, a venit in fata modestei Crewe, scor 1-0.

Chesterfield – Cambridge United este un meci al echipelor gazda, de fiecare data in cele cinci confruntari directe s-a impus echipa gazda. La fel a fost cazul si in tur iar daca este sa mizam pe cine are nevoie de goluri si puncte, clar gazdelor vor juca cu presiunea rezultatului si cred ca tocmai aceasta motivatie o sa aduca celor de la Chesterfield si cel putin un punct.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Chesterfield – Cambridge United: X2

Pont cota mare Chesterfield – Cambridge United: egalitate

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania