Stadion

Stade des Marais

Competitie

National

Programare

Vineri, 21:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Vineri, 4 mai, de la ora 21:00, se joaca Chambly – Beziers, duel din etapa cu numarul 33 din National, a treia liga de fotbal din Franta.

Chambly vine dupa doua meciuri castigate identic, 1-0 cu Grenoble si laval, drept pentru care si-a consolidat locul de mijlocul clasamentului, iar in prezent se afla pe locul 8, cu 39 de puncte, departe de podium.  Exceptand esecul cu Les Herbiers, aceasta s-a descurcat bine in ultimele opt runde, meciuri in care a dat un randament bun. Clasata in prima jumatate, Chambly revine pe teren propriu, locul unde a strans mai putine puncte decat in meciurile sustinute pe teren strain. De-a lungul celor 15 astfel de dueluri, de jucat pe propria arena, Chambly a reusit sa adune 18 puncte, marcand cu cinci goluri mai multe decat toate adversarele intalnite.

Ponturi Pariuri – SJK – Mariehamn – Veikkausliiga

OmaSp Stadion Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Lahti – VPS – Veikkausliiga

Lahden Stadion Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Inter Turku – Rovaniemi – Veikkausliiga

Veritas Stadion Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Ilves – TPS Turku – Veikkausliiga

Tammelan Stadion Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal...
HJK - Inter Turku

Ponturi Pariuri – HJK – Honka – Veikkausliiga

Telia 5G-Areena Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Beziers este intr-o postura buna, ea ocupand locul al treilea, cu 48 de puncte, la egalitate cu echipa de pe locul secund, insa, diferentierea se face datorita golaverajului. Astfel, in ultimele patru runde a castigat de trei ori, drept pentru care are +9 in dreptul golaverajului.  Mai mult decat atat, in cel mai recent duel avut pe teren strain, a fost pusa in dificicultate, deoarece a pierdut cu 0-2, in fata lui G renooble. A fost esecul care a pus capat seriei de patru victorii consecutive in aceasta postura, meciuri in care de fiecare data a castigat-o fara sa primeasca gol.

Meciul din tur a fost castigat cu 1-0 de Chambly dar de data aceasta lucrurile trebuie sa stea diferit, deoarece Beziers este echipa angrenata in lupta pentru promovarea directa si cred ca va avolua mult mai atenta pe f aza defensiva, iar pana la fluierul de final sa-si treaca in cont victoria de care are mare nevoie.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Chambly – Beziers: oaspetii castiga o repriza

Pont cota mare Chambly – Beziers: oaspetii castiga

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania