Stadion

Cardiff City

Competitie

Championship

Programare

Sambata, 21:45

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Sambata, 21 aprilie, de la ora 21:45, “Cardiff City” gazduieste meciul dintre Cardiff si Nottingham, due din etapa a 44-a din Championship.

Cardiff are nevoie de victoria in meciul acesta, in special daca Fulham castiga la Millwall, deoarce se lupta pentru locul al doilea. Galezii se afla in prezent pe aceasta pozitie, cu 83 de puncte, avand o lungime mai mult decat principala si singura lor urmaritoare din lupta pentru ultima pozitie direct promovabila, avand si un meci in minus. De asemenea, Cardiff in runda anterioara a facut un meci relativ bun la Norwich, unde a luat toate punctele, dupa ce s-a impus cu 2-0. Totusi, acasa a mers mai bine, dar nu trebuie sa uitam cel mai recent duel de pe “Cardiff Stadium”, meci pierdut cu 0-1, in fata celor de la Wolves.

Luch Minsk - Dinamo Minsk

Ponturi Pariuri – FC Minsk – Gomel – Vysshaya Liga

Stadion Torpedo (Minsk) Champions League Sambata, 18:45 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Northcote City – Bentleigh – NPL Victoria

Northcote Local Stadium NPL Victoria Sambata, 08:00 Nu este televizat 1 solist...

Ponturi Pariuri – FC Avondale – Port Melbourne Sharks – NPL Victoria

Bessboro Cross NPL Victoria Sambata, 08:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Green Gully – Dandenong – NPL Victoria

Green Gully Local Stadium NPL Victoria Sambata, 11:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Germania – Suedia – Cupa Mondiala

Fisht Olympic Stadium (Sochi) Cupa Mondiala Sambata, 21:00 TVR 1, TVR HD 1...

Nottingham a incheiat sezonul deja, ea se fala pe locul 17, cu 49 de punte, o diferenta deja prea mare fata de zona rosie si cred ca-si permite ca abordarea acestui meci sa fie una mult mai relaxata. Totusi, moralul echipei este unul ridicat, “padurarii” au reusit in etapa anterioara sa profite din plin de avantajul de a juca acasa, acolo unde a castigat cu 2-1 in fata celor de la Ipswich. Lucrurile stau diferit atunci cand Nottingham joaca in deplasare, aceasta fiind fara gol marcat in ultimele patru asemenea meciuri, dispute care au adus doua de 0-0 si doua infrangeri identice, 0-2, tot cu echipe dornice sa prinda playoff-ul.

Diferenta dintre ele este evidenta, dar daca este sa tinem cont ca Nottingham nu mai are pentru ca sa trag, ma astept sa avem un duel la discretia gazdelor. Cardiff a stiut mereu sa abordeze jocurile de acasa, iar in fata ‘’padurarilor’’ nu a mai pierdut de sapte ani si jumatate, ceea ce ma face sa merg si acu tot pe un succes al galezilor.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Cardiff – Nottingham: gazdele castiga

Pont cota mare Cardiff – Nottingham: 1 pauza / 1 final

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania