Stadion

Gigg Lane

Competitie

League One

Programare

Marti, 21:45

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Marti seara, 13/03/2018, de la ora 21:45, pe “Gigg Lane” avem intalnirea dintre Bury si Peterborough, confruntare ce face parte din runda cu numarul 30 din League One.

Bury este una dintre echipele care au fost victime sigure pe tot parcursul sezonului, faptul ca in ultimul timp a dat un randament mai bun, indiferent de ceea ce face ea ramane ultima, cu 30 de puncte, avand -22 in dreptul golaverajului. In etapa anterioara, aceasta a dat doua goluri importante, O’Shea si Danns au fost cei care au marcat in remizat pe care a obitinut-o cu Oldham. De asemenea, contrar faptului ca este lanterna rosie, Bury in ultimele cinci meciuri avute acasa, a reusit sa scape neinvinsa, confruntari in care a inregistrat trei rezultate de egalitate si doua victorii.

Ponturi Pariuri – Start – Kristiansund – Eliteserien

Sparebanken Sør Arena (Kristiansand) Eliteserien Duminica, 19:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Bodo Glimt – Sandefjord – Eliteserien

Aspmyra Stadion (Bodø) Eliteserien Duminica, 19:00 Nu este televizat 1 solist...
Lillestrom - Brann

Ponturi Pariuri – Haugesund – Lillestrom – Eliteserien

Haugesund Stadion (Haugesund) Eliteserien Duminica, 19:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Rosenborg – Valerenga – Eliteserien

Lerkendal Stadion (Trondheim) Eliteserien Duminica, 21:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Japonia – Senegal – Cupa Mondiala

Central Stadium (Yekaterinburg) Cupa Mondiala Duminica, 18:00 TVR 1, TVR HD 1...

Peterborough este una dintre cele mai spectaculoase echipe, in sensul ca primeste destul de multe goluri, insa este si genul de echipa care marcheaza ori de cate ori are ocazia. Mai mult decat atat, faptul ca in runda anterioara a tinut nivelul sus si a invins-o cu 4-1 pe Charlton, a facut-o sa reintre in carftile pentru playoff, ea ocupand acum locul 7, primul de sub linia indeplinirii obiectivului, cu 53 de puncte. Cu o lungime mai putin decat Plymouth, adversara ei directa, aceasta are si un meci mai putin, iar in eventualitatea unui succes in meciul de marti, ar trece pe loc de playoff.

Peterborough si-a aratat suprematia in meciul din tur, cand tabela a indicat 3-0 in favoarea ei, insa de data asta urmeaza sa joace pe “Gigg Lane”, suprafata undenu a mai castigat intr-un meci din campionat  de peste zece ani. Totusi, spectacolul nu are cum sa nu fie la el acasa, atunci cand Peterborough intaneste ultima clasata, un pronostic pe goluri cred ca este cel mai indicat.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Bury – Peterborough: peste 2,5 goluri

Pont cota mare Bury – Peterborough: peste 3,5 goluri

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania