Stadion

Bloomfield Stadium

Competitie

League One

Programare

Marti, 21:45

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Marti seara, de la ora 21:45, pe “Bloomfield Road” se joaca Blackpool – Charlton, un meci programat sa aiba loc in runda cu numarul 30 din League One.

Blackpool vine acum dupa o infragere destul de usturatoare, 0-3, insa faptul ca a jucat impotriva liderului campionatului scuza, oarecum, acest esec. Cu toate astea, duce o lupta surda, deoarece ocupa locul 17, cu 42 de puncte, principala ei grija fiind evitarea retrogradarii, obiectiv pentru care momentan se califica, avandin vedere ca are patru lungimi peste prima echipa din zona rosie. Un alt argument favorabil ei ar fi ca joaca acasa, acolo unde in ultimele patru confruntari a terminat de fiecare data la egalitate, in trei dintre aceste cazuri ambele au inscris si meciul s-a dovedit unul spectaculos.

Ponturi Pariuri – Start – Kristiansund – Eliteserien

Sparebanken Sør Arena (Kristiansand) Eliteserien Duminica, 19:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Bodo Glimt – Sandefjord – Eliteserien

Aspmyra Stadion (Bodø) Eliteserien Duminica, 19:00 Nu este televizat 1 solist...
Lillestrom - Brann

Ponturi Pariuri – Haugesund – Lillestrom – Eliteserien

Haugesund Stadion (Haugesund) Eliteserien Duminica, 19:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Rosenborg – Valerenga – Eliteserien

Lerkendal Stadion (Trondheim) Eliteserien Duminica, 21:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Japonia – Senegal – Cupa Mondiala

Central Stadium (Yekaterinburg) Cupa Mondiala Duminica, 18:00 TVR 1, TVR HD 1...

Charlton este o echipa cu ambitii mari, care anul acesta si-a propus sa revine in liga secunda, insa are de dus o lupta apriga in mai multe, deoarece ea ocupa locul 8, cu 51 de puncte, cu trei mai putine decat Plymouth, echipa de pe locul 6, ultimul ce-i asigura indeplinirea acestui obiectiv, insa are si cu doua meciuri mai putine sau chiar trei, depinde dupa cauza. Pe de alta parte, “Armata rosie” s-a predat in ultimele doua confruntari, cand a fost de fiecare data invinsa,drept pentru care 11 dintre meciurile sustinute de aceasta s-au terminat cu infrangere.

Blackpool a aratat mai bine pe terenul propriu si cu toate ca nu a mai castigat de ceva timp, a reusit sa le tina in frau pe adversarele intalnite, insa de data asta Charlton vine sa-si vanda scump pielea, obligata fiind sa faca jocuri mult mai bune decat in ultimele doua etape, iar la final sa fie cea care se bucura de succes. Cu toate astea, inclin sa vad goluri, cel putin cate unul in fiecare dintre reprize, asa cum a fost cazul si in tur, cand tabela a indicat 1-1.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Blackpool – Charlton: se marcheaza in ambele reprize

Pont cota mare Blackpool – Charlton: peste 2,5 goluri

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania