Stadion

San Nicola

Competitie

Serie B

Programare

Vineri, 22:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Vineri seara, 27.04.2018, de la ora 22:00, pe “Stadio San Nicola” avem Bari – Entella, confruntare ce face pate din etapa cu numarul 38 din Serie B.

Bari lasa din nou o impresie placuta, dar cred ca este cazul sa o revedem in prima liga, deoarece lotul pe care il are este net peste multe rivale din lupta la varf. In prezent ocupa locul 6, cu 57 de puncte, dar diferenta fata de locul al doilea, cel care promoveaza direct, este de sase lungimi si totul este posibil. De asemenea, diferenta s-a facut in ultimele dispute, Bari venind dupa patru rezultate de egalitate, meciuri in care s-au dat goluri de ambele parti. in runda anterioara a reusit sa incheie 1-1 cu Foggia, ceea ce face sa fie o echipa cu potential.

Bari: Micai; Anderson, Gyomber, Empereur, D’Elia; Iocolano, Tello, Busellato; Cissè, Kozak, Galano

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

De partea cealalta, Entella are nevoie sa joace la cel mai inalt nivel daca vrea sa repete succesul venit in runda anterioara, cand a profitat de statutul de gazda pe care l-a avut, trecand cu 3-2 de Pro Vercelli. Evident, succesul a venit cu ocuparea locului 17, cu 40 de puncte, golaverajul fiind singurul care face diferenta dintre ea si prima echipa aflata sub zona rosie. Pe de alta parte, deplasarile au lasat mult de dorit, Entella venind dupa doua infrangeri in acesata postura, avand o linie de clasament care i-a adus un total de 16 puncte, avand si un deficit de noua goluri in dreptul golaverajului, care arata clar diferenta dintre ea si adversarele pe ale caror terenuri evolueaza.

Entella: Iacobucci; Brivio, Ceccarelli, Cremonesi; Gatto, Belli, Acampora, Crimi, Icardi; La Mantia, Aramu

O singura data a castigat Bari in duelurile cu Entella, insa, atunci cand s-au jucat pe teren propriu nu a pierdut, toate acele meciuri au avut loc sub semnul echilibrului, terminandu-se la egalitate. Mergand de data asta pe un rezultat diferit, inclin sa cred ca ofensiva celor de la Bari poate repara orice greseala facuta de defensiva, astfel ca trebuie sa ne asteptam la un succes al gazdelor, care au aratat ca atunci cand sunt puse in fata unor ocazii bune, fac diferenta.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Bari – Entella: gazdele castiga

Pont cota mare Bari – Entella: 1 pauza / 1 final

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania