Stadion

Stadio Partenio

Competitie

SErie B

Programare

Marti, 13:30

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Marti, de la ora 13;30, “Stadio Partenio” este ternul unde Avellino o intalneste pe CIttadella, intr-o etapa intermediara din Serie B.

Avellino este o echipa care nu a emis pretentii la pozitiile de playoff, dar inconstanta din jocul prestat, o aduce acum in lupta pentru evitarea retrogradarii. Ea se afla pe locul 17, primul de deasupra zonei rosii, insa, diferenta dintre ea si Ascoli, echipa care afla pe loc direct retrogradabil, este de o lungime. Mai mult, prestatia din ultimele runde nu este deloc una care sa-i ofere increderea de care are nevoie, iar dupa remiza alba din etapa anterioara, 0-0 cu Carpi, a ajuns la patru runde consecutive fara succes, meciuri care au insemnat doua remize si tot atatea infrangeri.

Ponturi Pariuri – SJK – Mariehamn – Veikkausliiga

OmaSp Stadion Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Lahti – VPS – Veikkausliiga

Lahden Stadion Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Inter Turku – Rovaniemi – Veikkausliiga

Veritas Stadion Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Ilves – TPS Turku – Veikkausliiga

Tammelan Stadion Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal...
HJK - Inter Turku

Ponturi Pariuri – HJK – Honka – Veikkausliiga

Telia 5G-Areena Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

De partea cealalta, Cittadella a jucat bine intreg sezonul, iar nevoia de a prinde playoff-ul o obliga de a continua forma buna pe care a aratat-o in ultimele etape, cel putin pentru a ramane acolo sus. Momentan este pe locul 7, cu 58 de puncte, dar are un avans de sapte lungi fata de Foggia, prima de sub linia realizarii acestui obiectiv. Mai mult decat atat, prestatia echipei a fost una de nivel inalt, in runda anterioara a stiut foarte bine sa profite de avantajul de a evolua acasa, drept pentru care a invins-o cu 3-1 pe Foggia, fiind a doua victorie consecutiva identica si a patra partida la rand in care nu pierde.

Este un meci extrem de important pentru ambele echipe, dar avand in vedere conditiile de fata, cred ca Avellino este formatia care are mai multa nevoie de toate punctele puse in joc. in acest context, ma atept sa vad o mai mare mobilizare din partea gazdelor, Avellino fiind si formatia care in ultimele doua dispute directa s-a mentinut neinvinsa cu Cittadella.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Avellino – Cittadella: gazdele castiga o repriza

Pont cota mare Avellino – Cittadella: gazdele castiga

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania