Stadion

Villa Park

Competitie

Championship

Programare

Sambata, 17:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Sambata, 28 aprilie, de la ora 17:00, “Villa Park” se umple pentru ca se joaca Aston Villa – Derby, un meci vedeta al rundei cu numarul 45 din Championship.

Aston Villa vine din nou dupa o serie buna de meciuri, in ultimele trei confruntari s-a impus fara sa primeasca gol, drept pentru care a reintrat in cursa pentru locul secund, avand patru lungimi mai putie decat Cardiff, avand sanse relativ matematice pentru a prinde promovarea directa. Cu toate astea, “leii” se vor concentra cel mai mult pe playoff, realizand deja calificarea matematica in aceasta faza. In runda anterioara, Aston Villa a facut un meci excelent, lucru remarcat si de presa de profil din Anglia, asta dupa ce a trecut cu 4-0 de Ipswich, intr-un meci jucat in deplasare.

Aston Villa: Johnstone – Mohamady; Chester; Jedinak; Taylor – Bjarnason – Snodgrass; Hourihane; Onomah; Grealish – Grabban

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Derby isi joaca obiectivul in aceste ultime doua intalniri si asta deoarece se afla pe locul 6, cu 71 de puncte, cu doua lungimi mai multe decat Millwall, principala ei contracandidata pentru lupta pe locurile de playoff. Dupa o serie de mai multe infrangeri la rand, “berbecii” si-au revenit cand lumea se astepta mai putin, iar in ultima etapa de campionat s-a impus cu 3-1 in fata celor de la Cardiff, echipa aflata ddeja pe loc direct promovabil, relansand putin lupta la varf. Mai mult decat atat, contrar jocului sigur pe care Derby il facea in alte sezone, acum vine dupa o serie de trei meciuri consecutive in care s-au dat goluri de ambele parti si numarul lor a fost de cel putin trei.

Derby: Carson – Davies; Keogh; Forsyth – Wisdom; Huddlestone; Johnson – Olsson – Vydra; Lawrence – Jerome

Cu siguranta victoria are mai mare importanta pentru oaspeti, tocmai acesta este motivul pentru care ma astept ca prima repriza sa stea sub aspectul echilibrului, iar in eventualitatea aflarii scorului de la echipele contracandidate lui Villa pentru lupta la varf, sa fie influentata reprriza secunda. Una peste alta, ma astept ca diferenta sa fie facuta dupa pauza, atunci cand sunt mari sanse de a asista la cel putin doua reusite si ambele sa apartina unei singure echipe.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Aston Villa – Derby: X2

Pont cota mare Aston Villa – Derby: X pauza / 2 final

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania