Stadion

Yanmar Stadion

Competitie

Eerste Divisie

Programare

Vineri, 21:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Vineri seara, de la ora 17:00, pe ‘Yanmar Stadion’ avem meciul din runda a 25-a, unde Almere urmeaza sa joace impotriva celor de la GO AheadEagles.

Almere este echipa favorita sa obtina toate cele trei puncte, ea fiind angrenata in lupta pentru playoff, drept pentru care ocupa locul 8, cu 36 de puncte, cu toate ca are -1 in dreptul golaverajului. Cu toate acestea, in ultimele doua runde se pare ca a acuzat din plin jocul agresiv al formatiilor intalnite, astfel ca a pierdut in fata celor de la Dordrecht si FC Oss, echipa mai slab clasate decat ea. De asemenea, Almere si FC Oss s-au intalnit in etapa anterioara, cand scorul a fost 5-1 pentru formatia gazda a acelui meci. Pe de alta parte, faptul ca Almere joaca acasa o pune intr-o mai buna lumina pe teren propriu avand un singur insucces si acela venit in conditii speciale.

Ponturi fotbal Fjolnir – KR Reykjavik – Pepsidelid

National Arena Pepsidelid Luni, 22:15 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ponturi fotbal Akureyri – Keflavik – Pepsidelid

Akureyrarvollur Pepsidelid Luni, 19:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi fotbal Vestmannaeyjar – Hafnarfjordur – Pepsidelid

Hasteinsvollur Pepsidelid Luni, 18:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ponturi fotbal Wattens – Ried – Eerste Liga

Alpenstadion Eerste Liga Luni, 17;30 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ponturi fotbal Neustadt – Innsbruck – Eerste Liga

Wiener Neustadt Eerste Liga Luni, 17;30 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

In tabara cealalta, Go Ahead Eagles nu are deloc probleme in a juca slab, avand in vedere ca nu a mai castigat in precedentele trei confruntari, meciuri care au adus ocazii bune. Cu toate astea, in runda anterioara a facut din nou un meci slab, aceasta a cedat cu 0-1 in disputa cu Emmen, intr-un meci jucat acasa, in care nu a putut profita nici de omul in plus pe care l-a avut in ultimele cinci minute. In aceste conditii, ea porneste in runda aceata de pe locul 16, cu 23 de puncte, avand cu zece lungimi peste ultima clasata, care este si singura echipa ce retrogradeaza din Eerste Divisie.

Ultimele patru meciuri directe ne-au adus goluri de ambele parti, ceea ce arata disponibilitatea echipelor de a face spectacol, asa cum s-a intamplat si in tur, cand Eagles a castigat pentru a treia oara la rand in disputa cu Almere. De asemenea, de aceasta data ma astept sa avem un meci mai bun facut de gazde, ceea ce ar putea sa le aduca cel putin doua reusite, suficiente pentru a-si trece in cont o victorie, menita sa puna capat celor doua infrangeri consecutive suferite.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Almere – Go Ahead Eagles: gazdele castiga

Pont cota mare Almere – Go Ahead Eagles: 1 pauza / 1 final

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania