Stadion

Friends Arena

Competitie

Allsvenskan

Programare

Vineri, 20:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Vineri, 27.04.2018, de la ora 20:00, pe “Friends Arena” se joaca AIK Stockholm – Sirius, meci din etapa cu numarul 6 din Allsvenskan.

AIK Stockholm este favorita meciului, asa cum des se intampla in disputele pe care le are pe teren propriu, “Friends Arena” fiind locul unde a reusit pana acum sa obtina maximum de puncte, avand trei victorii din tot atatea meciuri sustinute in rolul de gazda, dar mai mult deecat atat, este si singura echipa care nu a luat gol acasa. In prezent ocupa locul al doilea, cu 11 puncte, avand de recuperat doua lungimi fata de liderul Allsvenskan. Daca acasa a reusit sa invinga tot ce a intalnit, probleme au venit din deplasare, unde a terminat de doua ori la egalitate, aici facandu-se si diferenta intre ea si Hammarby.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Sirius are toate motivele sa se gandeasca la salvarea de la retrogradare, deoarece acesta este si obiectivul acestui sezon. Inceputul este timid, dupa patru meciuri disputate, ocupa locul 12, cu 4 puncte, diferenta dintre ea si ultimul loc fiind nesemnificativa. Mai mult decat atat, sta prost la capitolul ofensiva, reusind pana acum sa inscrie un gol la doua meciuri, insa, a primit de doua ori mai multe goluri. Faptul ca acum este pusa din nou fata in fata cu o echipa de top, sigur ii da mici sanse, dar in cele trei deplasari, Sirius a si bifat singurul succes obtinut pana acum, in Allsvenskan 2018.

AIK Stockholm a castigat toate meciurile directe dintre cele doua, iar in sezonul trecut cred ca s-a vazut diferenta reala dintre ele si potentialul adevarat al celor de la AIK, care au castigat atat acasa, cat si in deplasare. Una peste alta, sunt echipe cu doua obiective diferite si cred ca aici se va vedea diferenta de atitudine in meciurile jucate acasa, ceea ce ma face sa inclin spre un succes categoric al “galben-negrilor”.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont AIK Stockholm – Sirius: gazdele castiga

Pont cota mare AIK Stockholm – Sirius: 1 pauza / 1 final

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania