Stadion

Crown Ground

Competitie

League One

Programare

Marti, 21:45

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Marti seara, 13 februarie, de la ora 21:45, “Crown Ground” este terenul unde avem disputa dintre Accrington si Crewe, duel din runda a 33-a din League Two.

Accrington este echipa care se lupta pentru promovarea directa, iar forma de moment este de partea ei, justificand locul al doilea, pe care il ocupa datorita celor 58 de puncte acumulate. In runda anterioara s-a prezentat excelent, pe terenul celor de la Coventry a reusit sa faca un nou meci excelent, impunandu-se cu 2-0, acela fiind al zecelea meci consecutiv in care inscrie cel putin un gol, dar un trebuie deloc sa ne mire, avand in vedere ca in toate aceste meciuri am avut parte de cel putin doua goluri inscrise, indiferent de rezultat. Pe de alta parte, Accrington are sapte victorii in ultimele opt etape, de fiecare data cand s-a impus, a inscris cel putin doua goluri.

Ponturi fotbal Fjolnir – KR Reykjavik – Pepsidelid

National Arena Pepsidelid Luni, 22:15 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ponturi fotbal Akureyri – Keflavik – Pepsidelid

Akureyrarvollur Pepsidelid Luni, 19:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi fotbal Vestmannaeyjar – Hafnarfjordur – Pepsidelid

Hasteinsvollur Pepsidelid Luni, 18:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ponturi fotbal Wattens – Ried – Eerste Liga

Alpenstadion Eerste Liga Luni, 17;30 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ponturi fotbal Neustadt – Innsbruck – Eerste Liga

Wiener Neustadt Eerste Liga Luni, 17;30 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Crewe este intr-o postura diametral opus adversarei din acest duel, drept pentru care ea este fara victorie de cinci etape, meciuri in care a bifat o remiza si alte patru infrangeri. Astfel, dupa o serie de meciuri negative, in etapa anterioara nu a inscris, dar a remizat la 0 cu Yeovil, intr-o disputa care a avut loc pe propriul teren, drept pentru care a urcat un loc, ocupand acum pozitia a 21-a, cu 30 de puncte, cu trei lungimi peste prima echipa aflata sub linia rosie. Mai mult decat atat, Crewe urmeaza ca acum sa evolueze in deplasare, acolo unde a pierdut lamenabil ultimele patru astfel de intalniri, timp in care a luat 12 goluri si a marcat de cinci ori, ramanand la borna 9 in dreptul punctelor acumulate pe teren strain.

Intr-o forma foarte buna, Accrington este avantajata si de faptul ca joaca pe teren propriu, acolo unde in ultimele patru astfel de dispute s-a impus marcand cel putin doua goluri, ceea ce ma astept sa se intample si acum, iar la final sa obtina un nou succes, asa cum s-a si intamplat in tur, cand a fost 2-0 pentru Accrington, acela fiind al treilea meci castigat consecutiv in fata celor de la Crewe.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Accrington – Crewe: gazdele castiga

Pont cota mare Accrington – Crewe: 1 pauza / 1 final

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania