Stadion

Marin Anastasovici

Competitie

Liga 1

Programare

Luni, 20:45

Televizare

Digi Sport 1, Telekom Sport, Look TV

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Luni seara, de la ora 20;45, pe “Stadion Marin Anastasovici’’ din Giurigiu, Astra o intalneste pe FCSB, in ultimul meci al undei cu numarul 5 din playoff -ul Ligii 1.

Astra Giurgiu este din nou pusa in fata unui meci tare, dar in runda anterioara a dat o replica buna, cand a remizat la 1 cu CFR si a schimbat liderul playoff -ului. La carma echipei s-a aflat atunci Gheorghe Multescu, antrenor experimentat, care a venit in locul lui Edward Iordanescu, plecat dupa criticile gratuite ale patronului Astrei. Totusi, “alb-negrii” duc o lipsa acuta de rezultate pozitive in acest playoff, dupa trei meciuri jucate, acestia se afla pe penultimul loc, cu 23 de puncte, cu 11 lungimi in spatele podiumului, ceea ce nu ne mira absolut deloc. De asemenea, primul si singurul gol inscris in aceasta perioada a venit la finalul meciului de la Cluj, cand Polczak a fructificat o pasa buna data de Stan.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

FCSB vrea revansa dupa infrangerea din sezonul regulat, atunci cand a cedat cu 0-2 pe malul Dunarii, ceea ce a facut-o sa inceapa playoff -ul de pe locul secund. Totusi, formatia lui Nicolae Dica a aratat mut mai stabila din toate punctele de vedere, astfel ca pe langa remiza cu CFR Cluj, a mai reusit alte trei victorii, care o aduc acum pe formatia “ros-albasta” pe locul al doilea, cu 38 de puncte, iar un nou eventual succes ii aduce din nou pe primul loc. In runda anterioara, Nicolae Dica a pregatit foarte bine meciul cu CSU Craiova, castigat la pas de FCSB, cu scorul de 2-0. De asemenea, toate cele trei victorii obtinute de Dica&Co. in acest playoff, au venit ca urmare a unor jocuri disputate acasa.

Astra este o echipa incomoda, dar nu mai are jucatori care sa faca diferenta, tocmai pe acest aspect cred ca merita sa ne bazam, FCSB avand 3-4 jucatori care oricand pot transa meciul dintr-un corner sau orice alta ocazi. Una peste alta, ma astept sa vedem un meci echilibrat in prima repriza, iar dupa pauza FCSB sa iasa la rampa prin jucatorii cheie de care dispune si sa se impuna.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Astra Giurgiu – FCSB: oaspetii castiga

Pont cota mare Astra Giurgiu – FCSB: X pauza / 2 final

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania