Uruguay si-a anuntat echipa pentru Cupa Mondiala

Miercuri seara, Uruguay si-a anuntat echipa alaturi de care va merge la Cupa Mondiala, incercand sa cucereasca trofeul pus in joc. Oscar Tabarez a ales 26 de jucatori, urmand ca trei dintre ei sa fie scosi din lista pana la finalul pregatirilor.

Cei mai importanti jucatori uruguayeni sunt deja cu gandul la Cupa Mondiala, iar doi dintre ei au fost cap de lista si sunt cei mai urmariti din Europa. Edinson Cavani si Luis Suarez vor face din nou echipa in atac, unde probabil vor astepta pasele lui Vecino si Gonzalez. Acestia sunt o parte dintre jucatorii selectionati sa-si inceapa inca de pe acum aventura, urmand ca testul final, ultimul inainte de turneul final, sa fie dat pe 8 iunie, cand Uruguay va juca un meci de pregatire cu Uzbekistan.

Castigatori de Europa League in meciul de miercuri seara, Diego Godin si Jose Maria Gimenez sunt ultimii jucatori care se vor alatura lotului condus de Oscar Tabarez, urmand ca apoi, echipa sa stea in cantonament la baza de pregatire. Cei doi sunt fundasii centrali ai lui Atletico Madrid, echipa, care, de sezoane bune primeste cele mai putine goluri in La Liga, asa cum este cazul si acum, cand in 37 de meciuri, echipa lui Ciolo Simeone a incasat 20 de goluri.

Lotul Uruguayului pentru Cupa Mondiala 2018

Portari: Fernando Muslera; Martin Silva; Martin Campana

Fundasi: Diego Godin; Sebastian Coates; Jose Maria Gimenez; Maximiliano Pereira; Gaston Silva; Martin Caceres; Guillherma Varela

Mijlocasi: Nahitan Nandes; Lucas Torreira; Matias Vecino; Federico Valverde; Rodrigo Bentacur; Carlos Sanchez; Giorgian De Arrascaeta; Diego Laxalt; Cristian Rodriguez; Jonathan Urretaviscaya; Nicolas Lodeiro, Gaston Ramirez

Atacanti: Cristian Stuani; Maximiliano Gomez; Edinson Cavanil; Luis Suarez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *