Pierdere uriasa pentru Franta. Fosta finalista de la EURO 2016 nu se va putea baza in aceasta vara la Cupa Mondiala, pe unul din cei mai importanti jucatori din ultimii ani.

Fundasul central al celor de la Arsenal, Laurent Koscielny, a suferit o accidentare grava si nu va putea evolua in aceasta vara la cea mai importanta competitie inter-natiuni. Francezul s-a accidentat in minutul 10 al partidei cu Atletico Madrid din mansa retur a semi-finalelor Europa League, iar medicii i-au interzis acestuia sa mai calce pe teren in urmatoarele luni. Partida a fost una de cosmar pentru Arsenal, care dupa ce si-a pierdut capitanul, a fost eliminata din Europa League, dupa o infrangere cu scorul de 1-0.

Selectionerul Frantei a confirmat zilele acestea faptul ca Laurent Koscielny nu se va deplasa cu nationala in Rusia.

Laurent Koscielny si-a inceput cariera de profesionist in 2004, la Guingamp, pentru care a jucat timp de 3 ani. Mai apoi acesta a trecut 2 ani pe la Tours si un an la Lorient, ca in 2010 sa fie achizitionat de trupa lui Arsene Wenger. De atunci, acesta a evoluat in 238 de meciuri oficiale pentru Arsenal, reusind sa marcheze nu mai putin de 19 goluri. La nationala Frantei, Koscielny are 51 de selectii si un singur gol marcat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *