Lotul Islandei pentru Cupa Mondiala din 2018

Islanda este pregatita sa faca din nou o figura frumoasa si la Cupa Mondiala, fiind prima echipa care si-a anuntat deja lotul de 23 de jucatori.

Nordicii au facut senzatie printre fanii fotbalului european, dupa ce aa reusit in 2016 sa se califice la turneul final din Franta, ajungand pana in sferturile de finala. Au invins Anglia si s-au bucurat in stitlul caracteristic, dar acum promit sa faca din nou acelasi lucru si la Campionatul Mondial.

Antrenorul Heimir Hallgrimsson s-a grabit sa sustina conferinta de presa prin care a numit cei 23 de jucatori alaturi de care va participa la Cupa Mondiala din vara acestui an, islanda este prima nationala dintre cele 32 de participante, care isi numeste lotul final pentru cea mai asteptata competitie intertari.

Pentru prima oara la o editie a Campionatului Mondial de fotbal, Islanda urmeaza sa aiba meciuri foarte tari, fiind a treia cotata la castigarea grupei din care face parte, alaturi de echipe experimentate, precum Croatia, Argentina si Nigeria.

Portari: Hannes Þór Halldórsson, Rúnar Alex Rúnarsson, Frederik Schram

Fundasi: Kári Árnason, Ari Freyr Skúlason, Ragnar Sigurðsson, Hörður Björgvin Magnússon, Birkir Már Sævarsson, Sverrir Ingi Ingason, Hólmar Örn Eyjólfsson

Mijlocasi: Jóhann Berg Guðmundsson, Birkir Bjarnason, Arnór Ingvi Traustason, Emil Hallfreðsson, Gylfi Sigurðsson, Ólafur Ingi Skúlason, Rúrik Gíslason, Samúel Kári Friðjónsson, Aron Einar Gunnarsson

Atacanti: Alfreð Finnbogason, Jón Daði Böðvarsson, Björn Bergmann Sigurðarson, Albert Guðmundsson

Inainte de a evolua alaturi de Croatia, Argentina si Nigeria, nationala “vikingilor” are si doua meciuri de pregatire. Hallgrimsson&Co. vor evolua in compania Norvegiei, pe 2 iunie, iar pe 7 iunie o vor infrunta pe Ghana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *