Germania continua cu Joachim Low. Selectionerul nemtilor pare sa aiba toata increderea sefilor federatiei, astfel ca i-a fost oferit un nou contract.

Contractul precedent pe care Joachim Low il avea cu federatie germana, se incheia dupa CampionatuL European din 2020. Rezultatele bune insa si atmosfera buna din vestiarul nationalei, i-au determinat pe sefii federatiei sa ii prelungeasca acestuia contractul. Astfel ca dupa noile modificari, Low o va antrena pe Germania inclusiv la Campionatul Mondial din 2022, nefiind exclus sa ramana tot el pe banca si dupa acea competitie, in caz ca rezultatele sunt satisfacatoare. Germania va evolua in aceasta vara la Campionatul Mondial din Rusia, in grupa F. Acolo, elevii lui Low se vor duela cu Coreea de Sud, Mexic si Suedia.

Joachim Low este un antrenor german de 58 de ani, care toata cariera de jucator si-a petrecut-o in tara natala. Acesta si-a inceput aventura la Freiburg, ca mai apoi sa treaca pe la VFB Stuttgart, Eintracht Frankfurt, Karlsruher SC, FC Schaffhausen, FC Winterthur si FC Frauenfeld, la finalul carierei. Tot la Frauenfeld si-a inceput si cariera de antrenor, iar apoi si-a cautat locul rand pe rand la Stuttgart, Fenerbahce, Karlsruher, Adanaspor, Tirol Innsbruck si Austria Wiena. In 2006 a preluat carma nationalei Germaniei, iar de atunci a devenit un adevarat simbol pentru aceasta nationala.