Cupa Mondiala – Grupa G – Favoritele si cotele la pariuri

Doua echipe sunt favoritele clare la castigarea Grupei G din cadrul Cupei Mondiale, Belgia si Anglia oferind mai multa valoare decat outsiderele Tunisia si Panama.

Belgia si Anglia lupta pentru suprematie

Nivelul acestei grupe are o singura necunoscuta: Anglia sau Belgia? Care dintre cele doua echipe vor incheia pe prima pozitie? Este greu de crezut ca Tunisia si Panama vor putea pune probleme experimentatelor selectionate europene, dar in aceste conditii, meciul direct o sa fie cel care face diferenta.

Romelu Lukaku sau Harry Kane?

Belgia dispune de un lot extraordinar, multi dintre jucatorii sai evolueaza fie la campioanele din cele mai importante ligi din Europa, fie la echipele din top 3-ul acelor tari, ceea ce influenteaza pozitiv optiunea caselor de pariuri in privinta castigatoarei Grupei G. Astfel, Belgia are o cota de 1.85, Anglia vine tare din urma, iar clasarea ei pe prima pozitie are o cota de 2.20. Doua cote aproape imposibile vin din dreptul Tunisiei, 26.00, cat si a debutantei Panama, 41.00

Prima etapa si care este increderea oferita de bookmakeri

Runda inaugurala din cadrul Grupei G este una dezechilibrata, Belgia se va duela cu Panama, iar cotele sunt pe masura. Victoria “dracilor rosii” primeste 1.15 din partea Unibet, remiza 7.80, iar victoria celei mai mici nationale prezente la acest Mondial, cota 25.00. In cealalta parte, programata sa inchida ziua a cincea de Mondial este partida dintre Tunisia si Anglia, partida ce pleaca si ea cu un handicap. Succesul tunisienilor are o cota de 11.00, remiza ne aduce un profit de 4.90, iar victoria Angliei, pronostic cel mai aproape de realitate, este cotat cu 1.33 la aceeasi casa de pariuri, Unibet.

Belgia vs Panama se joaca pe 18 iunie, de la ora 18:00, in timp ce Tunisia si Anglia se disputa in aceeasi zi, pe 18 iunie, dar de la ora 21:00, fiind si ultima partida din ziua a 5-a de la Cupa Mondiala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *