Cupa Mondiala – Grupa E – Favoritele si cotele la pariuri

S-a intrat in linie drepta, in mai putin de o luna sta sa inceapa Cupa Mondiala din 2018, competitie unde avem 32 de echipe bune. Parte dintre ele sunt in Grupa E, unde, Elvetia, Serbia, Brazilia si Costa Rica, se vor duela pentru cele doua locuri ce merg in fazele superioare.

Brazilia, prea buna pentru faza grupelor

Castigatoare de cinci ori a Cupei Mondiale, Brazilia pare mereu cu un pas inaintea tuturor adversarelor din aceasta grupa. De asemenea, de mai bine de 50 de ani, “cariocas” nu a mai iesit din faza grupelor  unei asemenea competitii, iar atunci se intampla in 1966. Cel mai recent trofeu castigat de nationala la care Neymar pare sa fie omul cheie, dateaza din 2002, atunci cand facea spectacol, marcand 18 goluri in cele sapte meciuri disputate, timp in care a luat patru goluri.

Cotele la pariuri

Cotele sunt si ele pe masura, castigarea grupei de catre Brazilia ne aduce o cota de 1.26, clasarea Elvetiei pe prima pozitie ne aduce un profit de noua ori mai mare, aproape ca cel pe care ni-l ofera Serbia, tara cotata cu 9.50 la Unibet, iar Costa Rica, outsiderul grupei, primeste o cota de 21.00 la castigarea Grupei E.

Prima etapa si care este increderea oferita de bookmakeri

Inca din prima runda avem meciurile intre echipele cotate favorite si outsidere, astfel, Brazilia joaca impotriva Elvetiei, unde succesul sud-americanilor valoreaza 1.35 la Unibet, remiza 4.85, iar victoria europenilor ne aduce un profit de zece ori mai mare decat miza. In celalalt duel, Costa Rica pleaca net cu sansa a doua in fata Serbiei, Unibet ne ofera o cota de 4.00 la victoria lui Navas&Co. egalul 3.45, iar victoria est-europenilor, asa cum multi se asteapta, valoreaza 2.02.

Costa Rica vs Elvetia se joaca in data de 17 iunie, de la ora 15:00, in timp ce Brazilia vs Elvetia inchid ziua a patra de fotbal de la Cupa Mondiala, printr-un duel programat la ora 21:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *