Confirma Spania statutul de favorita pe care il are?

Inca putinpana la evenimentul anului in sportul rege, peste mai putin de o luna se da startul in Cupa Mondiala din Rusia, competitie unde avem participante dornice de afirmare. O parte dintre acestea se regasesc si in Grupa B, unde Spania, Portugalia, Maroc si Iran, se vor duela pentru primele doua locuri, ce vor merge in fazele superioare.

Spania pare cu un picior in fazele eliminatorii

Una dintre favoritele la castigarea trofeului suprem este Spania, echipa care va face parte din Grupa B, de unde, pleaca cu prima sansa. Lotul nationalei lui Lopetegui valoreaza aproape cat toate celelate trei adversare la un loc. Obisnuita cu fazele superioare si cu trofeele la nivel de echipa nationala, toata atentia o sa fie si spre Spania, nationala care ne aduce jucatori de la cele mai importante cluburi din lume.

Cotele la pariuri

Evident, asa cum am precizat si anterior, Spania pare deja invingatoarea Grupei B, iar cota de 1.50 pe care o are la castigarea acestei grupe, pare un value bet. Portugalia lui Cristiano Ronaldo vine tare din urma, aceasta fiind campioana europeana en-titre si echipa care are o cota de 3.50 la Unibet. Profitul cel mai mare vine din partea nationalelor din Maroc si Iran, unde, in eventualitatea unei surprize, putem avea parte de un profit de 15 ori mai mare in eventualitatea in care Maroc castiga, iar de 31.00 in cazul in care Iran termina pe prima pozitie.

Prima etapa si care este increderea oferita de bookmakeri

Pe 15 iunie incepe aventura si in Grupa B, unde Maroc se va duela cu Iran, intr-un meci in care gazdele vor pleca cu prima sansa, avand o cota de 2.25, remiza aduncandu-ne un profit de 3.10 ori mai mare, in timp ce Iran este outsider, cu o cota de 3.51. In derby-ul grupei le vom avea fata in fata pe Portugalia si Spania, meci in care ibericii sunt net favoriti. Oaspetii, asa cum sunt spaniolii in acest meci, primesc o cota de 1.88 la Unibet, remiza 3.45, iar o eventuala partida buna facuta de Portugalia, care sa se termine cu victoria acesteia, primeste o cota de 4.50.

Maroc vs Iran se joaca pe 15 iunie, de la ora 18:00, in timp ce Portugalia vs Spania este meciul zilei de 15 iunie, drept pentru care se joaca in nocturna, de la ora 21:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *