Columbia si-a anuntat lotul pentru Cupa Mondiala

Selectionerul Coumbiei, Jose Pekerman, a facut cunoscuta lista largita a jucatorilor pe care urmeaza sa-i foloseasca in duelurile programate in Grupa H, unde adversare vor fi Polonia, Sengal si Japonia.

Columbia nu a avut parte de o campanie linistita, acesta fiind motivul pentru care si-a facut griji pentru calificarea directa, pana la fluierul de final al ultimei etape a calificarilor sud-americane, terminand pe locul 4, ultimul care a asigurat prezenta directa la turneul final din Rusia.

Fara un atac care sa iasa in evidenta, mijlocasul celor de la Bayern Munchen a reusit sa iasa cel mai mult in relief, James Rodriguez marcand sase dintre golurile nationalei sale, in preliminarii, oferindu-i statutul de golgheter, urmat fiind de Carlos Bacca (3 goluri).

Asa cum era de asteptat, Radamel Falcao revine in postura de capitan al selectionatei Columbiei, el facand echipa de atac cu Carlos Bacca si probabil, Jose Heriberto Izquierdo si Duvan Zapata. Alaturi de acestia au mai fost selectionati alti jucatori, insa, fiind lotul largit, vor fi pastrati cei mai buni 23 de jucatori dupa perioada de antrenament programata.

Pana in prezent, Columbia nu are un meci programat inaintea celor ce se vor disputa incepand cu 19 iunie, la Cupa Mondiala din Rusia, unde vor intalni Japonia, Polonia si apoi Senegal.

Lotul Columbiei pentru Cupa Mondiala

Portari: Jose Fernando Cuadrado; Ivan Arboleda; Camilo Vargas

Fundasi: Cristian Zapata; Santiago Arias; Yerry Mina; William Tesillo; Davinson Sanchez; Bernardo Espinoza; Johan Mojica; Farid Diaz; Frank Fabra; Stefan Medina

Mijlocasi: Juan Guillermo Cuadrado; James Rodriguez; Carlos Sanchez; Abel Aguilar; Giovanni Moreno; Edwin Cardona; Mateus Uribe; Wilmar Barrios; Fernando Quintero; Jeffersom Lerma; Gustavo Cuellar

Atacanti: Carlos Bacca; Radamel Falcao Garcia; Duvan Zapata ; Yimmi Chara; Jose Heriberto Izquierdo; Miguel Borja; Teofilo Gutierrez; Luis Fernando Muriel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *